R5 5500 sisteme 2.el ekran kartı tavsiyesi

Kaç tane Rampage PSU elinde kaldı da böyle konuşuyorsun merak ediyorum.

Kaç tane Rampage PSU elinde kaldı da böyle konuşuyorsun merak ediyorum.
İlla benim elimde kalması mı gerekiyor? Hani internet diye bir şeyimiz var ya. Belki internet diyince anlamazsın, genel ağımız var ya bizim. Oradan araştırıyoruz, konuşuyoruz, tartışıyoruz ya hani. Rampage PSU canlı bomba diyen herkesin en az 10 tane PSU patlatması mı gerekiyor bu nasıl bir argüman? Madem tartışacaksınız laf olsun diye laf atmayın.

Anladığım kadarıyla sen internetten "araştırmışsın" tartışmışsın ve Rampage'in canlı bomba olduğuna kanaat getirmişsin. 1 yıldızlı yorumları okuyup kullanmadığın bir ürüne canlı bomba demeye böyle devam et, Rampage'in kapasitörleri o kadar dandik değil. Senin bu ürüne canlı bomba diyebilmen için hiçbir sebep yok. Ben de Rampage'e kaliteli demedim zaten, 5 yıl kullandığımı söyledim sen niye ilgi çekmek için hiçbir özelliğini bilmediğin bir ürüne canlı bomba dedin ki.

Ben senin o bildiğin boş boş hepsiburada yorumu okuyan birisi değilim. Şu forumda da uzun zamandır vakit geçirdim. Emek verip para harcadığın bir sisteme yakın Watt bir Rampage PSU ile zorlayıp kullanır mısın kullanmaz mısın? Bunun cevabını çok merak ediyorum. İlgi çekmeyle konunun alakasını da çözemedim. Aklınıza kelime gelmiyor sanırım.

Izoly, Frisby, Platoon, Power Boost gibi markaların PSU'larını elden geçirmiş biri olarak söylüyorum. Elimde sadece Power Boost bir PSU patladı. O da bomba gibi değil zaten kondansatör iflas etti bozuldu öyle. Patlayacak diye bir kaide yok ama öyle bir PSU'ya 5700XT emanet edilmez kusura bakmayın. Patlamasa bile gücü yetmez sistem kapanır. Sınırda olursa da aşırı ısınmadan gerçekten patlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…