S Shaveng Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 İyi sosyaller. Ryzen 5 5500 işlemciye anakart alacağım fakat kararsız kaldım. ASUS A520M k mı ASRock B450M-HDV mi daha iyi olur?
İyi sosyaller. Ryzen 5 5500 işlemciye anakart alacağım fakat kararsız kaldım. ASUS A520M k mı ASRock B450M-HDV mi daha iyi olur?
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 AsRock bilgisayar açılışında biraz geç açılıyor. Bunu sorun etmeyeceksen, fiyat performans olarak AsRock tercih etmelisin.
AsRock bilgisayar açılışında biraz geç açılıyor. Bunu sorun etmeyeceksen, fiyat performans olarak AsRock tercih etmelisin.
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 23 Kasım 2024 #3 Shaveng dedi: İyi Sosyaller. Ryzen 5 5500 işlemciye anakart alacağım fakat kararsız kaldım. ASUS A520M k mı ASRock B450M-HDV mi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... B450 tabii ki
Shaveng dedi: İyi Sosyaller. Ryzen 5 5500 işlemciye anakart alacağım fakat kararsız kaldım. ASUS A520M k mı ASRock B450M-HDV mi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... B450 tabii ki
S Shaveng Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 LelouchReyiz dedi: ASUS daha iyi sanırım. Daha güncel. Genişletmek için tıkla... Evet daha güncel fakat ileride sistemi güncellersem B450'nin daha iyi olacağını söylemişlerdi.
LelouchReyiz dedi: ASUS daha iyi sanırım. Daha güncel. Genişletmek için tıkla... Evet daha güncel fakat ileride sistemi güncellersem B450'nin daha iyi olacağını söylemişlerdi.
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 Shaveng dedi: Evet daha güncel fakat ileride sistemi güncellersem B450'nin daha iyi olacağını söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Mesajımı güncellemiştim. İkisinin özelliklerini tam inceleyemedim ama AsRock genelde sunduklarına göre iyi fiyat sunuyor. Tek dezavantajı bios için güçsüz chip kullandığından bilgisayar başlangıcında biraz geç açılması.
Shaveng dedi: Evet daha güncel fakat ileride sistemi güncellersem B450'nin daha iyi olacağını söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Mesajımı güncellemiştim. İkisinin özelliklerini tam inceleyemedim ama AsRock genelde sunduklarına göre iyi fiyat sunuyor. Tek dezavantajı bios için güçsüz chip kullandığından bilgisayar başlangıcında biraz geç açılması.