RDR2 alın.Merhaba yakın tarıhde PC aldım fakat oyun bulamadıgım için sıkıldım LoL ve Valorant'tan başka oynadıgım oyun yok sistem özelliklerım RTX 3050 Ryzen 5 5500 16 GB RAM oyun onerırısenız sevınırım.
hocam ps den oynuyordum eskıden su an sarmıyorRDR2 alın.
Forza Horizon 5
Ne tarz oyunlar? Bütçe ne?Merhaba yakın tarıhde PC aldım fakat oyun bulamadıgım için sıkıldım LoL ve Valorant'tan başka oynadıgım oyun yok sistem özelliklerım RTX 3050 Ryzen 5 5500 16 GB RAM oyun onerırısenız sevınırım.
Merhaba yakın tarıhde PC aldım fakat oyun bulamadıgım için sıkıldım LoL ve Valorant'tan başka oynadıgım oyun yok sistem özelliklerım RTX 3050 Ryzen 5 5500 16 GB RAM oyun onerırısenız sevınırım.
RTX 3050 F/P kötü bir kart ama istediğin her oyunu oynayabilirsin zaten bu sistemle.
Merhaba yakın tarıhde PC aldım fakat oyun bulamadıgım için sıkıldım LoL ve Valorant'tan başka oynadıgım oyun yok sistem özelliklerım RTX 3050 Ryzen 5 5500 16 GB RAM oyun onerırısenız sevınırım.
RTX 3050 F/P açısından kötü bir kart ama istediğin her oyunu oynayabilirsin zaten bu sistemle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.