AMD Ryzen 5 5500 3.6 GHz AM4 16 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston Technology SNV3S/1000G 1 TB 2280 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston Fury Beast KF432C16BBK2/32 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Asus NVIDIA Dual Geforce RTX 3050 OC Edition DUAL-RTX3050-O6G 6 GB GDDR6 96 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu şekilde olacak ileride yükseltme yapmayacağım, bu şekilde sistem ömür boyu devam, hangi PSU almam lazım, kaç W olmalı?
Hocam sistem çok kötü. O ekran kartına o parayı vermeniz çok anlamsız ve gereksiz para israfı. Aynı şekilde 2x8GB RAM yeterli olur. Hazır sistem alın bu bütçelere 20bin civarına 4060'lı sistemler oluyor dağlar kadar fark olur.
Öncelikle PSU´yu bir boş verin. Sizin sistem için PSU dahil, tam bütçeniz nedir? Çünkü RTX 3050 alınmaması gereken ekran kartları arasında 1 numarada falan yer alıyor.
"Attıklarımı almak da hazır sistem almaktan daha mantıksız ancak illa kendiniz toplayacaksanız bunlar daha iyi olur." hazır sistemler çok daha avantajlı olacaktır halihazırda güzel hangi hazır sistemler var bilmediğimden önermiyorum. Hazır sistem alırsanız 10 üzerinden 8 paranızın hakkını veriyorsa benim attıklarım 6-7 kendi attığınız sistem 4.
"Attıklarımı almak da hazır sistem almaktan daha mantıksız ancak illa kendiniz toplayacaksanız bunlar daha iyi olur." hazır sistemler çok daha avantajlı olacaktır halihazırda güzel hangi hazır sistemler var bilmediğimden önermiyorum. Hazır sistem alırsanız 10 üzerinden 8 paranızın hakkını veriyorsa benim attıklarım 6-7 kendi attığınız sistem 4.
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hazır sistem alabilirim olur ancak 2.el olmasın hiçbir parça tek isteğim bu Max Max maksimum bütçem 19-20k sadece kasa alacağım CS2 gibi oyunlar oynayacağım yüksek ayarlarda rahat oynatsın yeter.
Hazır sistem alabilirim olur ancak 2.el olmasın hiçbir parça tek isteğim bu Max Max maksimum bütçem 19-20k sadece kasa alacağım CS2 gibi oyunlar oynayacağım yüksek ayarlarda rahat oynatsın yeter.