Yaza doğru AMD stok fandan kurtulup kule tipi fan alacağım ve tercihim AG400 olacak. İşlemci 5 5500, ASUS TUF A520M Plus anakartım. Geleceğe yönelik kule tipi ve macun alacağım. Her neyse, gelelim konumuza. Hazır kule tipini işlemciye takacakken ekran kartı ve işlemcinin de macununu yenilemek istiyorum.
Bu 4 macundan hangisini almalıyım?
Not: 1 gr 2kere kullanılabiliyormuş tercihen en az 2gr ama 1 de önerebilirsiniz. Yılda 1 kere termal macun değiştireceğimi düşünüyorum ya da 6 ayda bir mi değiştirmeliyim?
Kartınız 4-5 yıllık değil ise macun değişimini önermem. İşlemciniz Ryzen 5 5500 olduğu için soğutucunun içinden çıkacak termal macun işinizi fazlasıyla görecektir, ek termal macun masrafına gerek yok. İlla alacağım diyorsanız sorduğunuz macunların en ucuzu hangisi ise o.
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Merhaba AG400 almaya karar verdim Amazon'dan 1000 TL'ye geliyor ithal olarak.
Fakat aklıma takılan bir konu var Arctic soğutucuların fotoğraftaki bilgilerini hiçbir şekilde göremiyorum sadece epey üzerinde de değil yabancı sitelerde Türkçe sitelerde orijinal kendi sitesinde vs bu bilgiler yok AG400 ile karşılaştıramıyorum bu yüzden. AG400'ü alayım mı yoksa