M MelihZeuss Yoctopat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #11 Zerolite dedi: Hocam ses pek kafaya takılacak bir sorun değil, ancak fazla akım vs gelmesine karşılık PSUyu kaliteli alman daha iyi olur. Hele ki Türkiye gibi bir yerde haftada 1 elektrik gittiğini var sayarsak. Genişletmek için tıkla... kasanın garantisi var vatan dan almıştım gitmeli miyim üşeniom servise götürmeye
Zerolite dedi: Hocam ses pek kafaya takılacak bir sorun değil, ancak fazla akım vs gelmesine karşılık PSUyu kaliteli alman daha iyi olur. Hele ki Türkiye gibi bir yerde haftada 1 elektrik gittiğini var sayarsak. Genişletmek için tıkla... kasanın garantisi var vatan dan almıştım gitmeli miyim üşeniom servise götürmeye
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.661 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #12 MelihZeuss dedi: kasanın garantisi var vatan dan almıştım gitmeli miyim üşeniom servise götürmeye Genişletmek için tıkla... Garantilik bir durum yok, rampage psular kaliteli değil. İmkanın varsa değiştir, yoksa idarelik kullan.
MelihZeuss dedi: kasanın garantisi var vatan dan almıştım gitmeli miyim üşeniom servise götürmeye Genişletmek için tıkla... Garantilik bir durum yok, rampage psular kaliteli değil. İmkanın varsa değiştir, yoksa idarelik kullan.