Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.603 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 26 Şubat 2024 #11 Tyrex00 dedi: Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... MSI afterburner ve RivaTuner indirin MSI afterburner ayarlarından Sıcaklık seçin oyuna girin öyle bakabilirsiniz isterseniz detaylı anlatırım sıcaklığa nasıl bakacağınızı.
Tyrex00 dedi: Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... MSI afterburner ve RivaTuner indirin MSI afterburner ayarlarından Sıcaklık seçin oyuna girin öyle bakabilirsiniz isterseniz detaylı anlatırım sıcaklığa nasıl bakacağınızı.
T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 668 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #12 584297 dedi: HDD veya SSD kaynaklı olabilir. Disk sağlığını kontrol edin ek olarak sistemin geri kalan parcalarini da belirtin, özellikle RAM. Genişletmek için tıkla... SSD de 50 GB yer var hard diskte 49 GB.
584297 dedi: HDD veya SSD kaynaklı olabilir. Disk sağlığını kontrol edin ek olarak sistemin geri kalan parcalarini da belirtin, özellikle RAM. Genişletmek için tıkla... SSD de 50 GB yer var hard diskte 49 GB.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.067 Çözümler 81 Yer Başkent 26 Şubat 2024 #13 Tyrex00 dedi: Bir an donuyor ondansonra geri düzeliyor oyunda iken. Genişletmek için tıkla... Oyun nereye kurulu HDD mi? Tyrex00 dedi: Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tyrex00 dedi: Bir an donuyor ondansonra geri düzeliyor oyunda iken. Genişletmek için tıkla... Oyun nereye kurulu HDD mi? Tyrex00 dedi: Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 668 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #14 AceTeq dedi: Oyun nereye kurulu HDD mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun HDD'ye kurulu.
AceTeq dedi: Oyun nereye kurulu HDD mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun HDD'ye kurulu.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 26 Şubat 2024 #15 Tyrex00 dedi: Oyun HDD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ondan kaynaklı, SSD ye kur dene. Ayrıca disk sağlığı içinde bir test yap.
Tyrex00 dedi: Oyun HDD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ondan kaynaklı, SSD ye kur dene. Ayrıca disk sağlığı içinde bir test yap.
T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 668 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #16 584297 dedi: Büyük ihtimal ondan kaynaklı, SSD'ye kur dene. Ayrıca disk sağlığı içinde bir test yap. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim disk sağlığını? SSD'ye kurma imkanım yok 222 GB toplam.
584297 dedi: Büyük ihtimal ondan kaynaklı, SSD'ye kur dene. Ayrıca disk sağlığı içinde bir test yap. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim disk sağlığını? SSD'ye kurma imkanım yok 222 GB toplam.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 26 Şubat 2024 #17 Tyrex00 dedi: Nereden yapabilirim disk sağlığını? SSD'ye kurma imkanım yok 222 GB toplam. Genişletmek için tıkla... HD Tune ile test yapabilirsin. Ek olarak tekrar söylüyorum, HDD droplara yol açabilir.
Tyrex00 dedi: Nereden yapabilirim disk sağlığını? SSD'ye kurma imkanım yok 222 GB toplam. Genişletmek için tıkla... HD Tune ile test yapabilirsin. Ek olarak tekrar söylüyorum, HDD droplara yol açabilir.
T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 668 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #18 584297 dedi: HD Tune ile test yapabilirsin. Ek olarak tekrar söylüyorum HDD, droplara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Valorant SSD'ye kurulu, onda neden donma yaptı? Normalde 300 FPS üzerini görüyorum.
584297 dedi: HD Tune ile test yapabilirsin. Ek olarak tekrar söylüyorum HDD, droplara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Valorant SSD'ye kurulu, onda neden donma yaptı? Normalde 300 FPS üzerini görüyorum.