R5 5500 ve GTX 1650 sisteme 60 Hz monitör yeterli mi?

valoriaa

Hectopat
Yer
Republic of Turkiye
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir bilgisayar aldım. AMD Ryzen 5 5500 işlemci ve GTX 1650 ekran kartı var. Benim elimde 50 ~ 60 Hz destekleyen bir monitör var. Yenisini almak zorunda mıyım?

Niye zorunda olasın ki? Monitör yeterli mi diye bir soru olamaz, sana yeter mi? Yeter diyorsan sorun da yoktur.

Merhaba, yeni bir bilgisayar aldım. AMD Ryzen 5 5500 işlemci ve GTX 1650 ekran kartı var. Benim elimde 50 ~ 60 Hz destekleyen bir monitör var. Yenisini almak zorunda mıyım?
FPS oyunlarını seviyorsanız alabilirsiniz. AAA oyunları oynuyorsanız gerek yok GTX1650 zaten 60 fps alamaz ultrada AAA oyunlarda.

FPS ve rekabetçi oyun seviyorsanız en az 144 alın bence bu dönemde.

Roblox, Minecraft, Rocket League Fortnite Valorant benzeri oyunlar oynayacağım.

Değilsin ama bu oyunları oynuyorsan da en az bir 144Hz monitör alma vakti gelmiştir. 60Hz hepten amelelik günümüzde. Monitör için yavaştan para biriktirmeye başla ikinci el bile olsa al bir tane.

Değilsin ama bu oyunları oynuyorsan da en az bir 144Hz monitör alma vakti gelmiştir. 60Hz hepten amelelik günümüzde. Monitör için yavaştan para biriktirmeye başla ikinci el bile olsa al bir tane.
Peki 60 için söylediğiniz 75 için de geçerli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…