Bugün bilgisayarımda oyun oynarken (özellikle CS2 ve Pes'de) 10–15 dakika sonra ekran bir anda siyah oluyor. Bazen oyun kendi kendine tamamen kapanıp masaüstüne atıyor, bazen de siyah ekranda kalıyor siyah ekranda bilgisayar donduğunda benim Görev Yöneticisi'nden kapatmam gerekiyor.
Sıcaklıkları kontrol ettim, ekran kartı maksimum 81 °C civarına kadar çıkıyor. Sürücüleri DDU ile kaldırıp yeniden kurdum. Oyun ayarlarını hem yüksek hem düşükte denedim, fark etmedi.
Sistemim:
CPU: AMD Ryzen 5 5500.
Anakart: Gigabyte A520M-K
GPU: ASUS Phoenix GTX 1660 Super 6 GB.
RAM: 16 GB (2×8) 3200 MHz.
Depolama: 500 GB M.2 SSD.
PSU: 500W.
Bu sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Benzer bir durum yaşayan ya da çözüm önerebilecek var mı?
Yok bende, 3060Ti var. Profilimde ki "Hakkımda" veya mesaj fotomda ki "Daha fazla" kısmından görebilirsiniz.
Oradan indirebilirsiniz. NVIDIA'nın AMD gibi mimarilere özel ayrı ayrı yazılım yapma mevzusu yok, tabi gene farklı mimari üstüne kurulular ama otomatik kuruyor hertürlü.
Gene aynı linki attınız hocam ve sorun değil, sürüm bu. Kurulumdan önce DDU ile sildiğinizden emin olun önceki sürümü, kurduktan sonrada hemen teste geçin.
Gene aynı linki attınız hocam ve sorun değil, sürüm bu. Kurulumdan önce DDU ile sildiğinizden emin olun önceki sürümü, kurduktan sonrada hemen teste geçin.
Gene aynı linki attınız hocam ve sorun değil, sürüm bu. Kurulumdan önce DDU ile sildiğinizden emin olun önceki sürümü, kurduktan sonra da hemen teste geçin.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Bu videoyu yorumlamaya çalışacağım. Anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz. Konuda hangi oyun olduğu belirtilmemişse ve orijinal olup olmadığını bilmiyorsanız, hata raporu ile görebilirsiniz. Konunun başlığında sadece 0xc000007b hatası yazıyorsa rapora bakıp, hangi oyun ise öğrendiğinizde...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Bu videoyu yorumlamaya çalışacağım. Anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz. Konuda hangi oyun olduğu belirtilmemişse ve orijinal olup olmadığını bilmiyorsanız, hata raporu ile görebilirsiniz. Konunun başlığında sadece 0xc000007b hatası yazıyorsa rapora bakıp, hangi oyun ise öğrendiğinizde...