U umut bayaner Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Oyun ayarları: Ultra+ Her şey açık. NVIDIA HairWorks kapalı. RTX kapalı. DLSS ultra performans. 60 fps alıyorum, iyi mi sizce yoksa kötü mü? Daha çok mu FPS almam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2023
Oyun ayarları: Ultra+ Her şey açık. NVIDIA HairWorks kapalı. RTX kapalı. DLSS ultra performans. 60 fps alıyorum, iyi mi sizce yoksa kötü mü? Daha çok mu FPS almam gerekir?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 Next Gen var mı?
U umut bayaner Femtopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 Tarik Enes dedi: Next Gen var mı? Genişletmek için tıkla... O ne?
QUAKE Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 220 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ti AMD Ryzen 7 7700X 32 GB DDR5 RAM Windows 11 Pro x64 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 1 Mart 2023 #4 umut bayaner dedi: Oyun ayarları: Ultra+ Her şey açık. NVIDIA hairworks kapalı. RTX kapalı. DLSS Ultra performans. 60 FPS alıyorum, iyi mi sizce yoksa kötü mü? Daha çok mu FPS almam gerekir? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük nedir? DLSS Ultra performans biraz sıkıntılı gibi duruyor. Oyuna gelen güncelleme ile optimizasyonu berbat oldu. Steam'den aldıysanız betalar yerinden klasik sürümü kullanabilirsiniz. umut bayaner dedi: O ne? Genişletmek için tıkla... Oyuna DX12 daha iyi texture, Ray Tracing vs. ekleyen güncelleme.
umut bayaner dedi: Oyun ayarları: Ultra+ Her şey açık. NVIDIA hairworks kapalı. RTX kapalı. DLSS Ultra performans. 60 FPS alıyorum, iyi mi sizce yoksa kötü mü? Daha çok mu FPS almam gerekir? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük nedir? DLSS Ultra performans biraz sıkıntılı gibi duruyor. Oyuna gelen güncelleme ile optimizasyonu berbat oldu. Steam'den aldıysanız betalar yerinden klasik sürümü kullanabilirsiniz. umut bayaner dedi: O ne? Genişletmek için tıkla... Oyuna DX12 daha iyi texture, Ray Tracing vs. ekleyen güncelleme.