R5 5500 ve RTX3060 sistemde GameLoop düşük FPS veriyor

YasinPhl

Centipat
Daha fazla  
Bayağıdır GameLoop'ta PUBG Mobile oynuyorum, nedense FPS problemi bir türlü çözülmedi. Ne yaparsam yapayım, oyunum akıcı olmadı. Bilgisayarımın PUBG Mobile için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum (sistem parçalarını belirttim). O kadar emülatörden PUBG Mobile oynayan YouTuber'ları görüyorum, oyunları çok akıcı, neden benimki akıcı değil? Arkadaşlar, oyunumun akıcı olması için tavsiyeleriniz var mı? Neler yapmalıyım? (İşlemci sanallaştırma açık.)

Dostum bu RAM'e bağlı aslında yüksekm düşükmü bilmiyorum ama normalde zaten PC'ye göre değil kafasına göre bile düşük FPS verebiliyor.

Bayağıdır GameLoop'ta PUBG Mobile oynuyorum, nedense FPS problemi bir türlü çözülmedi. Ne yaparsam yapayım, oyunum akıcı olmadı. Bilgisayarımın PUBG Mobile için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum (sistem parçalarını belirttim). O kadar emülatörden PUBG Mobile oynayan YouTuber'ları görüyorum, oyunları çok akıcı, neden benimki akıcı değil? Arkadaşlar, oyunumun akıcı olması için tavsiyeleriniz var mı? Neler yapmalıyım? (işlemci sanallaştırma açık.)

RAM'in kaç hocam.

reis gameloopda aldığın fpsin bilgisayarla alakası yok gameloop hem optimizasyon olarak sıkıntılı bi uygulama hemde içinde yapman gereken çok ayar var youtubede videoları var izlersen yaparsın ayarları yap bi daha dene

Reis GameLoop'da aldığın FPS'in bilgisayarla alakası yok GameLoop hem optimizasyon olarak sıkıntılı bir uygulama hem de içinde yapman gereken çok ayar var YouTube'da videoları var izlersen yaparsın ayarları yap bir daha dene

Çoğunu denedim ama olmadı. Önerdiğin bir video varsa atar mısın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
denediğim bildiğim bi şey değil ama bu videodaki ayarlar işe yarar gibi bi dene istersen

CPU sanallaştıırmayı açın.

Kankam yazdıklarımı okusan bir oraya yazmışım açtım diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
denediğim bildiğim bir şey değil ama bu videodaki ayarlar işe yarar gibi bir dene istersen

Tm deneyeceğim işe yararsa söylerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı