enesmö2020 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Yeni PC'mde eski ekran kartını kullanacağım. İşlemci biraz kuvvetli gibi ekran kartına göre, sizce darboğaz yapar mı çok? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2022
Yeni PC'mde eski ekran kartını kullanacağım. İşlemci biraz kuvvetli gibi ekran kartına göre, sizce darboğaz yapar mı çok?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #2 Yapmaz.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 14 Kasım 2022 #3 Yanlış bilgi Evet yapar. 1080p oynayacağınızı varsayacak olursak %20'lik bir darboğaz söz konusu.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 14 Kasım 2022 #4 Darboğaz ekran kartından kaynaklı olur. Bir zararı olmaz. İşlemcinin potansiyeli RX 460'ın çok ötesinde. İleriye yönelik bir işlemciniz olmuş olur.
Darboğaz ekran kartından kaynaklı olur. Bir zararı olmaz. İşlemcinin potansiyeli RX 460'ın çok ötesinde. İleriye yönelik bir işlemciniz olmuş olur.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 14 Kasım 2022 #5 enesmö2020 dedi: Yeni PC'mde eski ekran kartını kullanacağım. İşlemci biraz kuvvetli gibi ekran kartına göre, sizce darboğaz yapar mı çok? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi nedeniyle kaldırıldı. Son düzenleme: 14 Kasım 2022
enesmö2020 dedi: Yeni PC'mde eski ekran kartını kullanacağım. İşlemci biraz kuvvetli gibi ekran kartına göre, sizce darboğaz yapar mı çok? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi nedeniyle kaldırıldı.
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #6 sasi dedi: Sonuçlar böyle. Eki Görüntüle 1571796 Genişletmek için tıkla... Doğruluk payı var mı? Yapmaz tabi ki.
sasi dedi: Sonuçlar böyle. Eki Görüntüle 1571796 Genişletmek için tıkla... Doğruluk payı var mı? Yapmaz tabi ki.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 14 Kasım 2022 #7 Kadirxds dedi: Doğruluk payı var mı? Yapmaz tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sol attaki açıklama gayet makul bence. Eğer bilgi yanlış ise bir şey diyemem yapmıyor olabilir.
Kadirxds dedi: Doğruluk payı var mı? Yapmaz tabii ki. Genişletmek için tıkla... Sol attaki açıklama gayet makul bence. Eğer bilgi yanlış ise bir şey diyemem yapmıyor olabilir.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 14 Kasım 2022 #8 Neden yapmasın? İşlemci güçlü, ekran kartı güçsüz. Darboğaz tek taraflı olmaz zaten. Ekran kartı yetmezse, sisteme ekran kartı bir darboğaz yaratmış olur. Zincirin bir halkası bunlar.
Neden yapmasın? İşlemci güçlü, ekran kartı güçsüz. Darboğaz tek taraflı olmaz zaten. Ekran kartı yetmezse, sisteme ekran kartı bir darboğaz yaratmış olur. Zincirin bir halkası bunlar.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 14 Kasım 2022 #9 Taptic dedi: Neden yapmasın? İşlemci güçlü, ekran kartı güçsüz. Darboğaz tek taraflı olmaz zaten. Ekran kartı yetmezse, sisteme ekran kartı bir darboğaz yaratmış olur. Zincirin bir halkası bunlar. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma yatmadı çünkü yalan denilecek bir bilgi yok ki adamlar gayet net anlatmış darboğaz oluşmasının sebebini. Yanlış düşündüğümüzü zannetmiyorum yanlışımız varsa da anlatın yani bana pek mantıklı gelmiyor.
Taptic dedi: Neden yapmasın? İşlemci güçlü, ekran kartı güçsüz. Darboğaz tek taraflı olmaz zaten. Ekran kartı yetmezse, sisteme ekran kartı bir darboğaz yaratmış olur. Zincirin bir halkası bunlar. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma yatmadı çünkü yalan denilecek bir bilgi yok ki adamlar gayet net anlatmış darboğaz oluşmasının sebebini. Yanlış düşündüğümüzü zannetmiyorum yanlışımız varsa da anlatın yani bana pek mantıklı gelmiyor.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 14 Kasım 2022 #10 @sasi Ne düşündüğünüz anlaşılmıyor ki. Bu kadar karışık gelen ne acaba size? Anlayamadığınız noktayı biraz daha açıklarsanız, yardımcı olmak isterim.
@sasi Ne düşündüğünüz anlaşılmıyor ki. Bu kadar karışık gelen ne acaba size? Anlayamadığınız noktayı biraz daha açıklarsanız, yardımcı olmak isterim.