Arkadaşlar Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M anakart ve 16 GB RAM'lı bir sistemim var. Sistemimi ufak ufak upgrade yapmak istiyorum. Sizce hangi parçadan başlamalıyım? Hangi parçayı değiştirmeliyim ve yerine ne almalıyım? Fiyat olarak çok uçmazsanız sevinirim. Ürünleri taksitle alacağım için maksimum 14-15k bütçem var. Duruma göre değişebilir.
Saydıgın kartlar artık eski nesile kaçtı. 4060 güncel yeni teknoloji barındıran bi kart. Frame Genaration en büyük etken. Açınca içinden geçer o kartların.
Saydıgın kartlar artık eski nesile kaçtı. 4060 güncel yeni teknoloji barındıran bir kart. Frame genaration en büyük etken. Açınca içinden geçer o kartların.
Hani bende dedim ki en azından bu bütçe varken şu anlık ekran kartı değiştireyim ama işemcim güçsüz kalabilir. Bir de yukarıda bahsedildi 4060 ile ilgili. Karşılaştırma videolarında 4060 çok güçsüz kalıyor 3060 Ti karşı bile. Ne yapacağımı hiç bilemedim
Hani bende dedim ki en azından bu bütçe varken şu anlık ekran kartı değiştireyim ama işemcim güçsüz kalabilir. Bir de yukarıda bahsedildi 4060 ile ilgili. Karşılaştırma videolarında 4060 çok güçsüz kalıyor 3060 Ti karşı bile. Ne yapacağımı hiç bilemedim
RTX 4060 almak istemezdim ben çünkü zaten 30 serisindede frame generation olayı bir şekilde açılabiliyor. Cyberpunk'da görmüştüm. Çoğu oyunda çalışmıyor ama.
Ama illa ekran kartı alacaksan tabii 40 serisi bir şey al.
RTX 4060 almak istemezdim ben çünkü zaten 30 serisindede frame generation olayı bir şekilde açılabiliyor. Cyberpunk'da görmüştüm. Çoğu oyunda çalışmıyor ama.
Ama illa ekran kartı alacaksan tabii 40 serisi bir şey al.