Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 PCH Antumbra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistem bu fiyatı 13 küsur sizce parçalar nasıl ya da indirimlerle birlikte parçaları tek tek alıp mı sistem toplamak mantıklı olur?
PCH Antumbra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistem bu fiyatı 13 küsur sizce parçalar nasıl ya da indirimlerle birlikte parçaları tek tek alıp mı sistem toplamak mantıklı olur?
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 24 Haziran 2022 #2 Bana bıraz pahalı geldı.
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.086 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Haziran 2022 #3 Enis00 dedi: PCH Antumbra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistem bu fiyatı 13 küsur sizce parçalar nasıl ya da indirimlerle birlikte parçaları tek tek alıp mı sistem toplamak mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... SSD, kasa ve PSU sıkıntı hocam onları değiştirip almanız gerekiyor o kadar da vermeye değmez.
Enis00 dedi: PCH Antumbra | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistem bu fiyatı 13 küsur sizce parçalar nasıl ya da indirimlerle birlikte parçaları tek tek alıp mı sistem toplamak mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... SSD, kasa ve PSU sıkıntı hocam onları değiştirip almanız gerekiyor o kadar da vermeye değmez.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 mrCPD dedi: SSD, kasa ve PSU sıkıntı hocam onları değiştirip almanız gerekiyor o kadar da vermeye değmez. Genişletmek için tıkla... teneke carlsberg dedi: Bana bıraz pahalı geldı. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi bu aralar bir sistem almayı düşünüyorum sizce parçaları kampanya ile tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim.
mrCPD dedi: SSD, kasa ve PSU sıkıntı hocam onları değiştirip almanız gerekiyor o kadar da vermeye değmez. Genişletmek için tıkla... teneke carlsberg dedi: Bana bıraz pahalı geldı. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi bu aralar bir sistem almayı düşünüyorum sizce parçaları kampanya ile tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim.
mrCPD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 1.086 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650M-B - Ryzen 5 7500f - RTX 2060 Super - 32 GB RAM - 480 GB M.2 SSD + 256 GB SATA SSD + 240 GB SATA SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Haziran 2022 #5 Enis00 dedi: Bana da öyle geldi bu aralar bir sistem almayı düşünüyorum sizce parçaları kampanya ile tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Youtube'ta hazır sistem kampanyaları oluyor onları bekleyin derim.
Enis00 dedi: Bana da öyle geldi bu aralar bir sistem almayı düşünüyorum sizce parçaları kampanya ile tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Youtube'ta hazır sistem kampanyaları oluyor onları bekleyin derim.
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 24 Haziran 2022 #6 Enis00 dedi: Bana da öyle geldi bu aralar bir sistem almayı düşünüyorum sizce parçaları kampanya ile tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Indırımlerde toplayabılırsın ya da vatandan 3050'lı sıstemı alabılırsın, hazır 6600sıstemlere bakabılırsın.
Enis00 dedi: Bana da öyle geldi bu aralar bir sistem almayı düşünüyorum sizce parçaları kampanya ile tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Indırımlerde toplayabılırsın ya da vatandan 3050'lı sıstemı alabılırsın, hazır 6600sıstemlere bakabılırsın.