HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 RAM 2X 8 GB 3600MHz DDR4 RAM Ekran kartı rx6700 Anakart b450m s2h İşlemci r5 5500 Merhaba bu sistemime macOS kurabilir miyim uyumlu mudur?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 30 Kasım 2022 #2 HT04 dedi: Merhaba bu sistemime macOS kurabilir miyim uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... @e.n.e.s ve @Kleyn hocalarım şak diye yardım ederler. Destekler yine’de sistem macOS’u.
HT04 dedi: Merhaba bu sistemime macOS kurabilir miyim uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... @e.n.e.s ve @Kleyn hocalarım şak diye yardım ederler. Destekler yine’de sistem macOS’u.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 Ekran kartının şu anlık desteği yok fakat yinede kurulum yapabilirsiniz. Sadece ekran kartı tanınmaz.
Ekran kartının şu anlık desteği yok fakat yinede kurulum yapabilirsiniz. Sadece ekran kartı tanınmaz.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 30 Kasım 2022 #4 Kleyn dedi: Ekran kartının şu anlık desteği yok fakat yinede kurulum yapabilirsiniz. Sadece ekran kartı tanınmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam MacOS içi herhangi bir sorun yaratırmı sizce?
Kleyn dedi: Ekran kartının şu anlık desteği yok fakat yinede kurulum yapabilirsiniz. Sadece ekran kartı tanınmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam MacOS içi herhangi bir sorun yaratırmı sizce?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #5 Mirza Kaplan dedi: Peki hocam macOS içi herhangi bir sorun yaratır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Grafik hızlandırma çalışmayacağı için kasma hissiyatı verecektir. Metal gerektiren uygulamalar açılmayacaktır.
Mirza Kaplan dedi: Peki hocam macOS içi herhangi bir sorun yaratır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Grafik hızlandırma çalışmayacağı için kasma hissiyatı verecektir. Metal gerektiren uygulamalar açılmayacaktır.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 30 Kasım 2022 #6 Kleyn dedi: Grafik hızlandırma çalışmayacağı için kasma hissiyatı verecektir. Metal gerektiren uygulamalar açılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama gündelik kullanımda ahım şahım sorun olmaz gibi. Sağolun hocam dediklerinizi tahmin etmiştim ama sağlama almış oldum kendimi.
Kleyn dedi: Grafik hızlandırma çalışmayacağı için kasma hissiyatı verecektir. Metal gerektiren uygulamalar açılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama gündelik kullanımda ahım şahım sorun olmaz gibi. Sağolun hocam dediklerinizi tahmin etmiştim ama sağlama almış oldum kendimi.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #7 Mirza Kaplan dedi: Ama gündelik kullanımda ahım şahım sorun olmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 4 MB olarak gözükeceği için. Birçok efekt kasacaktır. Safari'nin açılış süresi 2 dakika sürecektir. (tahmini)
Mirza Kaplan dedi: Ama gündelik kullanımda ahım şahım sorun olmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 4 MB olarak gözükeceği için. Birçok efekt kasacaktır. Safari'nin açılış süresi 2 dakika sürecektir. (tahmini)
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 30 Kasım 2022 #8 Kleyn dedi: Ekran kartı 4 MB olarak gözükeceği için. Birçok efekt kasacaktır. Safari'nin açılış süresi 2 dakika sürecektir. (tahmini) Genişletmek için tıkla... O kadar beklememiştim. Evde orjinal MacBook 2006 var o baya iyi çalıştırıyordu çok ilginç.
Kleyn dedi: Ekran kartı 4 MB olarak gözükeceği için. Birçok efekt kasacaktır. Safari'nin açılış süresi 2 dakika sürecektir. (tahmini) Genişletmek için tıkla... O kadar beklememiştim. Evde orjinal MacBook 2006 var o baya iyi çalıştırıyordu çok ilginç.
HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #9 Mirza Kaplan dedi: @e.n.e.s ve @Kleyn hocalarım şak diye yardım ederler. Destekler Yine'de sistem MacOS'u. Genişletmek için tıkla... Kleyn dedi: Ekran kartının şu anlık desteği yok fakat yine de kurulum yapabilirsiniz. Sadece ekran kartı tanınmaz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler.
Mirza Kaplan dedi: @e.n.e.s ve @Kleyn hocalarım şak diye yardım ederler. Destekler Yine'de sistem MacOS'u. Genişletmek için tıkla... Kleyn dedi: Ekran kartının şu anlık desteği yok fakat yine de kurulum yapabilirsiniz. Sadece ekran kartı tanınmaz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler.