Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sistemle bir müddet sonra Valorant'a girdim. Oyun FPS'i düz durduğunda 200'lerde olsa da oynanışta düşüyor. Biriyle karşılaşınca, silah sıkınca veya skill atılınca ciddi droplar giriyor. DDU ile ekran kartı sürücülerini temizleyip siteden güncelini indirdim. Durum aynı. Sebebi ne olabilir?
Dİğer oyunlarda FPS değerleri yüksek kalitede oynadığım için düzgün Efendim. Sorun hem oyun hem de işlemci kaynaklı. Başka oluru yok. Çok gariptir AMD işlemciler bu sorunu yaşamıyor.
Dİğer oyunlarda FPS değerleri yüksek kalitede oynadığım için düzgün Efendim. Sorun hem oyun hem de işlemci kaynaklı. Başka oluru yok. Çok gariptir AMD işlemciler bu sorunu yaşamıyor.
Merhaba yarın deneyeceğim ancak merak ettiğim şey şu ki sistem oyunu oynamak için ve FPS drop yememek için yeterli. Neden harici bir programa ihtiyaç duyuyoruz? Yani altında yatan başka bir sebep olsa gerek.
Merhaba yarın deneyeceğim ancak merak ettiğim şey şu ki sistem oyunu oynamak için ve FPS düşmesi yememek için yeterli. Neden harici bir programa ihtiyaç duyuyoruz? Yani altında yatan başka bir sebep olsa gerek.