R5 5500 vs i5 10400F

Bütçe
2500

Qtubets

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Teknik Direktör
Merhaba arkadaşlar, oyun ve programlama için işlemci bakıyorum. Bütçeme göre AMD Ryzen 5 5500 ve Intel i5 10400F buldum. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Veya şöyle sorayım 2.5K'ya ikinci el işlemci alabilirim ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

Kişisel tericihim R5 5500'den yana olurdu. İkinci el bir fikir vermek istemiyorum,piyasaya şuan için hakim değilim.
Teşekkürler

5500 bir tık daha iyi ama bütçeyi arttırıp ikinci el 5600 bakın derim.
Anladım inceleyeceğim

Bütçeyi zorla ikinci el de olsa 5600 al. Şimdi 500 lira bin lira için pişman olma.
Teşekkür ederim

Bütçeyi zorla ikinci el de olsa 5600 al. Şimdi 500 lira bin lira için pişman olma.

Merhaba 5 5600 işlemciye sahibim bugün birkaç forumda gezindikten sonra Turbo moduna getirtmeyi düşünüyorum stok soğutucuyu çıkarıp Assassin's burst takacağım voltaj değerlerinde ve MHz değerlerinde yardım eder misinz forumda 5 5600 hakkında en çok bilgisi olan kişi gibisiniz.

Merhaba 5 5600 işlemciye sahibim bugün birkaç forumda gezindikten sonra Turbo moduna getirtmeyi düşünüyorum stok soğutucuyu çıkarıp Assassin's burst takacağım voltaj değerlerinde ve MHz değerlerinde yardım eder misinz forumda 5 5600 hakkında en çok bilgisi olan kişi gibisiniz.

PBO ayarı yapacaksın. Bununla ilgili bir sürü içerik var internette. Sen yine de istersen her şeyi tamamladıktan sonra yeni bir konu aç ve beni etiketle yardımcı olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı