Monitör iyi. 3060 sistemi alabilirsiniz ancak dediğimiz gibi pahalı. 6600'den daha iyi bir kart 3060. Para önemli değilse o sistemi alın.Şuan benim için para pek ön pilanda değil amacım uzun ömürlü ve kaliteli birşeyler almak sonuçta hep aldığım bir şey değil bunlar. Aklımda asus un tuf serisinden 165hz hareket kabiliyeti geniş bir monitörü var.
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam benim önerdiğim sistem kalitesiz değilki i5 11400f ve 6600 var. 1080p için çok iyi bir ikili.Şuan benim için para pek ön pilanda değil amacım uzun ömürlü ve kaliteli birşeyler almak sonuçta hep aldığım bir şey değil bunlar. Aklımda asus un tuf serisinden 165hz hareket kabiliyeti geniş bir monitörü var.
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ama arada 4000tl var. Para sorun olmasa bile verilmemesi gerekilen bir para bence ya. Gitdi vatandan klavye, mouse, ssd falan alsın daha iyi olmaz mı ?Monitör iyi. 3060 sistemi alabilirsiniz ancak dediğimiz gibi pahalı. 6600'den daha iyi bir kart 3060. Para önemli değilse o sistemi alın.
İşte bizde onu diyoruz ama yapacak bir şey yok kişi istedikten sonra. Ben olsam imkanı yok almam 6700 XT sistem varken.Hocam benim önerdiğim sistem kalitesiz değilki i5 11400f ve 6600 var. 1080p için çok iyi bir ikili.
Ama arada 4000tl var. Para sorun olmasa bile verilmemesi gerekilen bir para bence ya. Gitdi vatandan klavye, mouse, ssd falan alsın daha iyi olmaz mı ?
Şuna ekstra 4000tl ödemek isteyeceğine emin misin ? Para sorun değil ama çok mantıksız yani.
Benim önerdiğim sistem vatanda ama. Yani gidip vatandan 12.5k'ya i5 11400f ve rx 6600 alabiliriz. Bunun üstüne vatandaki 16.5k'ya satılan 3060 sistemi almamalı diyorum ben.İşte bizde onu diyoruz ama yapacak bir şey yok kişi istedikten sonra. Ben olsam imkanı yok almam 6700 XT sistem varken.
Monitör kötü. Kronik Flickering ve ghosting gibi sorunları var.Şuan benim için para pek ön pilanda değil amacım uzun ömürlü ve kaliteli birşeyler almak sonuçta hep aldığım bir şey değil bunlar. Aklımda asus un tuf serisinden 165hz hareket kabiliyeti geniş bir monitörü var.
Hocam benim önerdiğim sistem kalitesiz değilki i5 11400F ve 6600 var. 1080p için çok iyi bir ikili.
Ama arada 4000TL var. Para sorun olmasa bile verilmemesi gerekilen bir para bence ya. Gitdi vatandan klavye, mouse, SSD falan alsın daha iyi olmaz mı?
şuna ekstra 4000TL ödemek isteyeceğine emin misin? Para sorun değil ama çok mantıksız yani.
Yukarıda attığim resimlere bakabilirsin. Normalde 3060 sistem 14k'ya satılıyor ekstra 1.5k verilebilir ama ekstra 4k kesinlikle verilmemeli.Hocam ben AMD ekran kartları ile ilgili pek bilgi sahibi değilim 3060 sistem aradığım için bulmuştum bu sistemi. Sizin dediğiniz sisteme baktım ve birbirine yakın kartlar ve arada ciddi bir fiyat farkı var dediğiniz gibi ben bunu düşüneceğim teşekkürler.
Monitörde 4000 e kadar bütcem var sizin bildiğiniz daha iyi monitör varsa atarsanız sevinirim.Monitör kötü. Kronik Flickering ve ghosting gibi sorunları var.
Şu aralar pek takip etmediğim için öneri yapmam doğru olmaz, yeni konu açmanız daha iyi olur.Monitörde 4000 e kadar bütcem var sizin bildiğiniz daha iyi monitör varsa atarsanız sevinirim.