pEmirq Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 | R5 5600 | ASUS PRIME A520M-R | Crucial 500GB | LEXAR THOR 2x8GB 3200MHz Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 cenkkk dedi: Birisi mobil işlemci diğeri masaüstü işlemcisi kıyaslama yapmak doğru değil. Genişletmek için tıkla... Efendim hem pc hem laptop alıcam ikisinden biri için sordum yani yanlış yazmışım
cenkkk dedi: Birisi mobil işlemci diğeri masaüstü işlemcisi kıyaslama yapmak doğru değil. Genişletmek için tıkla... Efendim hem pc hem laptop alıcam ikisinden biri için sordum yani yanlış yazmışım
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Ağustos 2024 #12 pEmirq dedi: Efendim hem pc hem laptop alıcam ikisinden biri için sordum yani yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla... İkisini birden mi alacaksın ? Çok saçma bir soru soruyorsun.
pEmirq dedi: Efendim hem pc hem laptop alıcam ikisinden biri için sordum yani yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla... İkisini birden mi alacaksın ? Çok saçma bir soru soruyorsun.