R5 5500GT RX 7600 sistem darboğaz yapar mı?

Merhaba, bende de Micro/ATX bir kasa var. Ölçtüğümde uyuyordu hocam. İnternetteki uzunluk bilgileri doğruysa tabii

Rica ederim, hocam Gigabyte tercih etmedim çünkü kasama sığmayacaktı. Micro/ATX bir kasam var ve ona uygun boyutta bir kart aldım. EVGA nasıl NVIDIA kartların babası olarak geçiyorsa Sapphire de AMD kartların babası olarak geçmekte. Daha serin çalışmasını istiyorsanız Gigabyte alabilirsiniz, ama Sapphire ile aralarında Max 6-7 derecelik farklar olacaktır. Ayrıca Sapphire'nin de zaten o kadar kötü fanları yok yine serin çalışmakta ayrıca ek olarak Sapphire daha gelişmiş özelliklere sahip. Eğer birkaç derece sıcaklığa pek takılmıyorsanız Sapphire tercih etmenizi öneririm.

Merhaba, bende de Micro/ATX bir kasa var. Ölçtüğümde uyuyordu hocam. İnternetteki uzunluk bilgileri doğruysa tabii.

Merhaba, bende de Micro/ATX bir kasa var. Ölçtüğümde uyuyordu hocam. İnternetteki uzunluk bilgileri doğruysa tabii

Merhaba, bende de Micro/ATX bir kasa var. Ölçtüğümde uyuyordu hocam. İnternetteki uzunluk bilgileri doğruysa tabii.
Kasanızın modeli nedir? Link atabilir misiniz varsa.

Ekran kartı MM desteği hiçbir yerde yazmıyor, Ama şöyle söylemek isterim ki benim kullandığım kasa bile Sapphire 2 fanlı modeli için hava akışını bozmayacak şekilde tam yetiyor. Eğer ekran kartı ön iki fanı engellerse airflowda sorun çıkabilir.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    172,7 KB · Görüntüleme: 23
Ekran kartı mm desteği hiçbir yerde yazmıyor, ama şöyle söylemek isterim ki benim kullandığım kasa bile Sapphire 2 fanlı modeli için hava akışını bozmayacak şekilde tam yetiyor. Eğer ekran kartı ön iki fanı engellerse airflowda sorun çıkabilir.

Hocam int baktıgımda bu kasanın içinde sistem toplamışlar sığar gibi gelıyor kasayı aldığım yerede soracağım ondan sonra değiştiririm yardımınız için teşekkür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı