Rica ederim, hocam Gigabyte tercih etmedim çünkü kasama sığmayacaktı. Micro/ATX bir kasam var ve ona uygun boyutta bir kart aldım. EVGA nasıl NVIDIA kartların babası olarak geçiyorsa Sapphire de AMD kartların babası olarak geçmekte. Daha serin çalışmasını istiyorsanız Gigabyte alabilirsiniz, ama Sapphire ile aralarında Max 6-7 derecelik farklar olacaktır. Ayrıca Sapphire'nin de zaten o kadar kötü fanları yok yine serin çalışmakta ayrıca ek olarak Sapphire daha gelişmiş özelliklere sahip. Eğer birkaç derece sıcaklığa pek takılmıyorsanız Sapphire tercih etmenizi öneririm.
En ucuz Hiper 500 W Zoe ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hiper 500 W Zoe ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.914,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Hiper 500 W Zoe ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hiper 500 W Zoe ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.914,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ekran kartı MM desteği hiçbir yerde yazmıyor, Ama şöyle söylemek isterim ki benim kullandığım kasa bile Sapphire 2 fanlı modeli için hava akışını bozmayacak şekilde tam yetiyor. Eğer ekran kartı ön iki fanı engellerse airflowda sorun çıkabilir.
Aerocool Hexform 500W Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ekran kartı mm desteği hiçbir yerde yazmıyor, ama şöyle söylemek isterim ki benim kullandığım kasa bile Sapphire 2 fanlı modeli için hava akışını bozmayacak şekilde tam yetiyor. Eğer ekran kartı ön iki fanı engellerse airflowda sorun çıkabilir.
Aerocool Hexform 500W Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam int baktıgımda bu kasanın içinde sistem toplamışlar sığar gibi gelıyor kasayı aldığım yerede soracağım ondan sonra değiştiririm yardımınız için teşekkür.
Hocam int baktıgımda bu kasanın içinde sistem toplamışlar sığar gibi gelıyor kasayı aldığım yerede soracağım ondan sonra değiştiririm yardımınız için teşekkür.