Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.312 Çözümler 53 11 Aralık 2023 #1 RAM 2 tane gskill ripjaws 8 gb ram (single kit) SSD veya HDD modeli msi spatium m371 Ekran kartı msi gtx 1650 ventus xs oc gddr6 Anakart msi a520m-a pro İşlemci ryzen 5 5500 Oyun yüklemesi için bilgisayarı bırakmıştım. Geldiğimde yeniden başlatmıştı dosyalara baktığımda mavi ekran yediğimi fark ettim. Minidump dosyası da bu. Yeni klasör (2).rar drive.google.com @claus bakar mısın? Son düzenleme: 11 Aralık 2023
Oyun yüklemesi için bilgisayarı bırakmıştım. Geldiğimde yeniden başlatmıştı dosyalara baktığımda mavi ekran yediğimi fark ettim. Minidump dosyası da bu. Yeni klasör (2).rar drive.google.com @claus bakar mısın?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.596 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 Nvidia DDU ile sil ve güncel sürücüyü yükle. Ağ kartını güncelle. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.312 Çözümler 53 11 Aralık 2023 #3 claus dedi: Nvidia DDU ile sil ve güncel sürücüyü yükle. Ağ kartını güncelle. Genişletmek için tıkla... 11 aralık.rar drive.google.com Sürücüler güncel artık fakat yeni bir mavi ekran hatas aldım. @claus 12 aralık.rar drive.google.com @claus tekrar mavi ekran hatası aldım. Son düzenleme: 12 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: Nvidia DDU ile sil ve güncel sürücüyü yükle. Ağ kartını güncelle. Genişletmek için tıkla... 11 aralık.rar drive.google.com Sürücüler güncel artık fakat yeni bir mavi ekran hatas aldım. @claus 12 aralık.rar drive.google.com @claus tekrar mavi ekran hatası aldım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.596 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #4 Burak Karabal dedi: 11 aralık.rar drive.google.com Sürücüler güncel artık fakat yeni bir mavi ekran hatas aldım. @claus 12 aralık.rar drive.google.com @claus tekrar mavi ekran hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Güncel değil. Dosyalara bakmıyorun onun için. Güncelle donanım üreticisinden. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: 11 aralık.rar drive.google.com Sürücüler güncel artık fakat yeni bir mavi ekran hatas aldım. @claus 12 aralık.rar drive.google.com @claus tekrar mavi ekran hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Güncel değil. Dosyalara bakmıyorun onun için. Güncelle donanım üreticisinden.
KS KS Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.312 Çözümler 53 13 Aralık 2023 #5 claus dedi: Güncel değil. Dosyalara bakmıyorun onun için. Güncelle donanım üreticisinden. Genişletmek için tıkla... Bugün yeni NVIDIA sürücüsü çıktı güncelledim. Ethernet kartı zaten günceldi tekrar yaptım. Chipset yeni sürümü çıkmış onu da yaptım. Artı 0 Eksi
claus dedi: Güncel değil. Dosyalara bakmıyorun onun için. Güncelle donanım üreticisinden. Genişletmek için tıkla... Bugün yeni NVIDIA sürücüsü çıktı güncelledim. Ethernet kartı zaten günceldi tekrar yaptım. Chipset yeni sürümü çıkmış onu da yaptım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.596 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #6 Tamamdır hala mavi ekran sorunu devam ediyorsa yeni dosyaları yolla. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.312 Çözümler 53 16 Aralık 2023 #7 Sıkıntı yok. Artı 0 Eksi