A a4hmettt Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 RAM 8 Ekran kartı yok Bu BİM'de satılan HP laptoptan aldım. CoD WW2 indireceğim. 8 GB RAM Ryzen 5 5500U gömülü ekran kartı var. Açar mı oyunu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Bu BİM'de satılan HP laptoptan aldım. CoD WW2 indireceğim. 8 GB RAM Ryzen 5 5500U gömülü ekran kartı var. Açar mı oyunu?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 a4hmettt dedi: Bu BİM'de satılan HP laptoptan aldım. CoD WW2 indireceğim. 8 GB RAM Ryzen 5 5500U gömülü ekran kartı var. Açar mı oyunu? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda belki oynatır.
a4hmettt dedi: Bu BİM'de satılan HP laptoptan aldım. CoD WW2 indireceğim. 8 GB RAM Ryzen 5 5500U gömülü ekran kartı var. Açar mı oyunu? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda belki oynatır.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 20 Haziran 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır.
A a4hmettt Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #4 484334 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu videoyu ariyordum bende 60 FPS bence iyi değil mi düşük ayarlarin bir üst ayarlari yapsam tahmini kaç FPS alirim.
484334 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu videoyu ariyordum bende 60 FPS bence iyi değil mi düşük ayarlarin bir üst ayarlari yapsam tahmini kaç FPS alirim.