Çözüldü R5 5500U sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atommini

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 7 Ryzen 5 5500u GTX 1650 mobile
Laptop kullanıyorum laptopa bir süre bakıp tekrar çıkıyorum kendi kendine kapanmış oluyor, arada oyun oynarken laptop donuyor mavi ekran veriyor hatayı nasıl anlayabilirim olay günlüğüne falan mı bakmam gerek acaba?
Ryzen 5 5500U + 1650 Mobile + 8x2 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Minidump dosyalarını inceledim. SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası ile karşılaştım ve tüm hatalar dxgmms2.sys sebebiyle gerçekleşmiş. Ekran kartı ile ilgili bir hatadır.

Hocam ekran kartı sürücülerini DDU ile silip yeniden yükler misiniz?
Minidump dosyalarını paylaşın analiz edelim.

Merhaba. Minidump dosyalarını inceledim. SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası ile karşılaştım ve tüm hatalar dxgmms2.sys sebebiyle gerçekleşmiş. Ekran kartı ile ilgili bir hatadır.

Hocam ekran kartı sürücülerini DDU ile silip yeniden yükler misiniz?

Çözüm

Tamamdır hocam bir deneyeyim teşekkür ederim

Deneyip haber verin. Bu arada analizi komple atacaktım da nedense 5 ifade dedi paylaşamadım, olsun yine de sorun yok.

Hocam dedikleriniz yaptım yine aynı sorun oluşursa minidump dosyalarını mı atayım.

Evet, yeni oluşan dosyaları atarsınız. Eğer olmaması yani düzelmesi durumunda da haber verirsiniz. 2 gün gözetleyelim sistemi.

Hocam bir problem oluşmadı teşekkür ederim emekleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…