R5-5600 1 gramlık termal macun önerisi

Testlerde ve kendi deneyimim açısından Ryzen 5 5600 için gayet yeterli bir macun.
Olay yeterliliği değil, akışkanlığından dolayı sorunları mevcut, piyasada sahtesi en bol olan modellerden ve artık F/P bile değil. Yığınla alternatifi varken anlamı yok, yetkili distribütöründen bile sahtesinin çıktığı bir macundan bahsediyoruz.

Olay yeterliliği değil, akışkanlığından dolayı sorunları mevcut, piyasada sahtesi en bol olan modellerden ve artık F/P bile değil. Yığınla alternatifi varken anlamı yok, yetkili distribütöründen bile sahtesinin çıktığı bir macundan bahsediyoruz.
Buradan orijinalini alabilir ben aldım sorun olmadı alternatiflerinin 4 gramı iki kat fiyat bence hala f/p bir macun.

Bütçe?

MX serisi mümkün olduğu sürece önermezdim.
Bütçe farketmiyor

Buradan orijinalini alabilir ben aldım sorun olmadı alternatiflerinin 4 gramı iki kat fiyat bence hala f/p bir macun.
tamamdır teşekkürler

Bütçeniz düşük ise MX 4 ideal ama biraz daha çıkabilirseniz bunu alabilirsiniz. MX 4'ü şu an kullanıyorum gayet ideal bir macun performansı yeterli.

Tamamdır hocam

Yetkili distribütöründen kastım TB'ydi zaten :)
ID Frost X25 çok daha iyi ve uzun ömürlü bir seçim olacaktır.

Sen aldın sorun olmadı diye bir şey olmayacak diye bir kaide yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı