Bütçe?Ryzen 5-5600 masaüstü PC için termal macun önerisi 1 gr.
MX serisi mümkün olduğu sürece önermezdim.Arctic MX-4 al geç hocam.
Testlerde ve kendi deneyimim açısından Ryzen 5 5600 için gayet yeterli bir macun.Bütçe?
MX serisi mümkün olduğu sürece önermezdim.
Olay yeterliliği değil, akışkanlığından dolayı sorunları mevcut, piyasada sahtesi en bol olan modellerden ve artık F/P bile değil. Yığınla alternatifi varken anlamı yok, yetkili distribütöründen bile sahtesinin çıktığı bir macundan bahsediyoruz.Testlerde ve kendi deneyimim açısından Ryzen 5 5600 için gayet yeterli bir macun.
Olay yeterliliği değil, akışkanlığından dolayı sorunları mevcut, piyasada sahtesi en bol olan modellerden ve artık F/P bile değil. Yığınla alternatifi varken anlamı yok, yetkili distribütöründen bile sahtesinin çıktığı bir macundan bahsediyoruz.
Bütçe farketmiyorBütçe?
MX serisi mümkün olduğu sürece önermezdim.
tamamdır teşekkürlerBuradan orijinalini alabilir ben aldım sorun olmadı alternatiflerinin 4 gramı iki kat fiyat bence hala f/p bir macun.![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Bütçeniz düşük ise MX 4 ideal ama biraz daha çıkabilirseniz bunu alabilirsiniz. MX 4'ü şu an kullanıyorum gayet ideal bir macun performansı yeterli.
Yetkili distribütöründen kastım TB'ydi zatenBuradan orijinalini alabilir ben aldım sorun olmadı alternatiflerinin 4 gramı iki kat fiyat bence hala f/p bir macun.![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
bahsettiğiniz macunu hangi siteden alayım hocamYetkili distribütöründen kastım TB'ydi zaten
ID Frost X25 çok daha iyi ve uzun ömürlü bir seçim olacaktır.
Sen aldın sorun olmadı diye bir şey olmayacak diye bir kaide yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.