T Tiasuva Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Sol üstte 1 pin kırıldı internetten o pinin anlamına baktığımda AZ_RST_L yazıyor. Boyle kullanmaya devam etsem bir sorun cikar mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Sol üstte 1 pin kırıldı internetten o pinin anlamına baktığımda AZ_RST_L yazıyor. Boyle kullanmaya devam etsem bir sorun cikar mi?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.927 Makaleler 6 Çözümler 30 6 Eylül 2023 #2 Pin kırıldı mı yoksa sokette kırık şekilde duruyor mu? Soketten tamamen ayırdıysa bir sorun olacağını sanmıyorum. HD Audio ile ilgili bir pinmiş. Soketten tam ayrılmadıysa kullanmayın yoksa ark yapabilir.
Pin kırıldı mı yoksa sokette kırık şekilde duruyor mu? Soketten tamamen ayırdıysa bir sorun olacağını sanmıyorum. HD Audio ile ilgili bir pinmiş. Soketten tam ayrılmadıysa kullanmayın yoksa ark yapabilir.
T Tiasuva Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 fushigurotoji dedi: Pin kırıldı mı yoksa sokette kırık şekilde duruyor mu? Soketten tamamen ayırdıysa bir sorun olacağını sanmıyorum. HD Audio ile ilgili bir pinmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam bi kac tanesi yamuldu duzelttik onları ama 1 tanesi kırıldı koptu onu kurtaramadık
fushigurotoji dedi: Pin kırıldı mı yoksa sokette kırık şekilde duruyor mu? Soketten tamamen ayırdıysa bir sorun olacağını sanmıyorum. HD Audio ile ilgili bir pinmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam bi kac tanesi yamuldu duzelttik onları ama 1 tanesi kırıldı koptu onu kurtaramadık
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.927 Makaleler 6 Çözümler 30 6 Eylül 2023 #4 Tiasuva dedi: Hocam bi kac tanesi yamuldu duzelttik onları ama 1 tanesi kırıldı koptu onu kurtaramadık Genişletmek için tıkla... Sokette kalmıyorsa sorun olmaz önemli bir pin gibi durmuyor AMD AM4 diyagrama göre.
Tiasuva dedi: Hocam bi kac tanesi yamuldu duzelttik onları ama 1 tanesi kırıldı koptu onu kurtaramadık Genişletmek için tıkla... Sokette kalmıyorsa sorun olmaz önemli bir pin gibi durmuyor AMD AM4 diyagrama göre.
T Tiasuva Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 fushigurotoji dedi: Sokette kalmıyorsa sorun olmaz önemli bir pin gibi durmuyor AMD AM4 diyagrama göre. Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkurler
fushigurotoji dedi: Sokette kalmıyorsa sorun olmaz önemli bir pin gibi durmuyor AMD AM4 diyagrama göre. Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkurler