R5 5600 1050 Ti Forza Horizon 4'te kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
RAM
G Skill 2x8 16GB
SSD veya HDD modeli
240GB SSD 300GB HDD
Ekran kartı
Msi GTX 1050 Tİ
Anakart
Msi A520M-A Pro
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Merhaba, 2 sorum olacaktır;

1. Sorum: Sistem özelliklerim yukarıda mevcuttur buna göre Forza 4 oyununu düşük/orta şekilde yazarak kaç FPS alabileceğimi yazarsanız sevinirim.

2. Sorum: Oyunu Steam'den henüz indirmedim 77GB'lık alan istiyor fakat benim internetim biraz yavaş yani 25Mbps internet kullanıyorum Steam'de saniyede 2.5-3.0 arası indirme yapıyor. Bu gece PC açık bıraksam sabaha kadar inmiş olur mu bir de indirmeye değe mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti ve 8400 ile yüksek-çok yüksek karışık ayarlarda 45-55 arası oynuyordum. Orta-yüksek ayarlarda 60 üstü rahat oynarsınız.

Yüksek ayarlarda 60 FPS üstü akıcı bir oyun oynayabilirsiniz. İndirmeye gelirsek, dediğiniz gibiyse sabaha inmiş olacaktır.
Peki indirmeye değer mi sizce? yani bir de ben pc yeni topladım 7 ay oluyor hiç sabaha kadar açık bırakmadım gündüzde indirmek saçma olur o yüzden gece indirmeye başlayacağım her hangi bir sorun olur mu acaba?

Peki indirmeye değer mi sizce? yani bir de ben pc yeni topladım 7 ay oluyor hiç sabaha kadar açık bırakmadım gündüzde indirmek saçma olur o yüzden gece indirmeye başlayacağım her hangi bir sorun olur mu acaba?
Bilgisayarlar çalışmak için var. Eğer çok elektrik kesintisi olan bir yerse geceleri bırakmamaya çalışın fakat 1 geceden muhtemelen bir şey olmaz. Oynanış olarak merak ettiğiniz bir şey olursa da, simülasyon ve arcade karışık yarış oyunlarına ilginiz varsa her türlü saatlerce oynarsınız zaten.

Peki indirmeye değer mi sizce? Yani bir de ben PC yeni topladım 7 ay oluyor hiç sabaha kadar açık bırakmadım gündüzde indirmek saçma olur o yüzden gece indirmeye başlayacağım herhangi bir sorun olur mu acaba?

Arkadaşında belirttiği gibi açık bırakman bir sorun teşkil etmez. Oyun bana kalırsa oynamaya kesinlikle değecek bir oyun. Tabii ki direksiyon setiyle çok daha keyifli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı