Merhaba, seste vs. herhangi bir takılma veya tekrarlama olmuyor. Sadece görüntü üst üste yarım saniye kadar 2 kez takılıyor. Bilgisayar parçalarımı temizledim, format attım. Fakat sorun ısrarla devam ediyor. Konuyla ilgili çözüm bulmam gerek FPS oyunları oynuyorum ve bu çok büyük bir sorun yaşatıyor...
Merhaba, seste vs. herhangi bir takılma veya tekrarlama olmuyor. Sadece görüntü üst üste yarım saniye kadar 2 kez takılıyor. Bilgisayar parçalarımı temizledim, format attım. Fakat sorun ısrarla devam ediyor. Konuyla ilgili çözüm bulmam gerek FPS oyunları oynuyorum ve bu çok büyük bir sorun yaşatıyor...
CPU veya RAM'lerde bir kullanım yok, mouse ile ilgili değil video üzerinde veya diğer tüm ekranlarda aynı şekilde takılma var... Olay görüntüleyicisinde de bir şey görüntüleyemedim.
Bios ekranında aynı şekilde mouseu çeviriyorum orada da takılıyor arkadaşlar görüntü, internette TPM i kapatın diye öneri gördüm kapattım düzelmedi.
Takılmanın süresi sabit 10 saniyede bir 2 kez mslik bir takılma oluyor, tam her 10 saniyede bir 2 kere tekrarlıyor. 2 ram 8 8 şeklinde kullanıyorum birerli sökerek denedim bir şey değişmedi.
CrystalDiskMark testi anlayan arkadaşlarım buna da bakabilir aklıma gelen her şeyi deniyorum