R5 5600 2. elde neden pahalı?

Makaleler
6
Yer
Konak / İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektronik teknisyeni
Arkadaşlar 4.100 TL fiyat koyan gördüm. "Yenisi 3.500 TL" yazdım, "sen de git oradan al" dedi biri.
İzmir için yazıyorum, 3.500 TL'den aşağı yok! Hatta birisi coşmuş 4.550 TL fiyat koymuş. Neden böyle?

Dosya Ekleri

• 2024-08-16_01-52-01.png
    2024-08-16_01-52-01.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Arkadaşlar 4.100 TL fiyat koyan gördüm. "Yenisi 3.500 TL" yazdım, "sen de git oradan al" dedi biri.
İzmir için yazıyorum, 3.500 TL'den aşağı yok! Neden böyle?
Çünkü TR piyasasının saçmalığı budur. Yanında fan var diye sıfır trayden pahalıya satıyorlardır. İkinci el araç alırken de 95 model arabalara boya değişen soran var, fazla takılmayın. Ben sohbete bile girmiyorum.

Çünkü TR piyasasının saçmalığı budur. Yanında fan var diye sıfır trayden pahalıya satıyorlardır. İkinci el araç alırken de 95 model arabalara boya değişen soran var, fazla takılmayın. Ben sohbete bile girmiyorum.
Yani aradaki 1.000 TL fark fan için mi? :)

Ben o paraya kule tipi fan alırım. 😄

@turko35408 hocam o baktığınız model kutusuz ve fansız. Adamlar kutu var fan var diye o fiyata satıyor halbuki bilmiyorlar kutunun fanın bir ederi yok. Baz almanız gerek fiyat bu onlara göre;

Türkiye de 2. elde kar etmemeye çalışanı anlından öpmek lazım. Adam 5 senedir kullandığı PC'yi içinde 1650 falan var 12-13'e listeliyor sonra da bunu satamıyorum diye konu açıyor. Biz diyoruz o fiyata satamazsın 6-7 anca ederi var onun diyoruz ama adam hala para kazanmayacaksam ne anlamı var çekiyor insanlara.

Türkiye de 2. elde kar etmemeye çalışanı anlından öpmek lazım. Adam 5 senedir kullandığı PC'yi içinde 1650 falan var 12-13'e listeliyor sonra da bunu satamıyorum diye konu açıyor. Biz diyoruz o fiyata satamazsın 6-7 anca ederi var onun diyoruz ama adam hala para kazanmayacaksam ne anlamı var çekiyor insanlara.
Enayi avına çıkmışlar bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı