R5 5600 - 4060 sistem önerisi

ezedit

Centipat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda bilgisayarımı değiştireceğim 1-2 gündür bakıyorum piyasaya iki tane aynı işlemci ve ekran kartlı hazır sistem buldum R5 5600 + RTX 4060'lı ikisinin arasında 2K fark var aralarındaki farkı bulamadım ve hangisini almalıyım bilmiyorum 2K ya değcek kadar fark var mı?

20-24K arası fiyat bandında daha iyi önerilere de açığım ama bu sayıyı çok fazla geçemem.

Hocam MC-4060'ı alabilirisiniz. Aradaki fark anakartlar. Loot v9'da A520 varken MC-4060'da B550 chipset var ve B550 daha iyi.

Son düzenleme:
A520 chipset anakartlarda bir iki istisna kart hariç overclock yapılabilen anakart yok. Ayrıca PCI-e 3.0 desteklediği için ekran kartınızdan tam verim alamazsınız. Hem A520 chipsetini çok tasvip edemiyorum çünkü geleceğe çok da dönük bir chipset değil ve B450 ile B550'nin çok gerisinde kalıyor. Kasa açısından konuşursam para verdiğiniz sistemi kötü bir PSU'ya emanet etmek istemezsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Anladım hocam sağ olun yardımınız için, nasıl kapatılıyor konu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…