R5 5600 5700XT sistemi 10.000TL'ye almak mantıklı mı?

All The Way

Hectopat
Makaleler
1
Ben de 5600 5700XT sistemi 10.000TL'ye buldum. Ama çoğu 5700XT ile mining yapıldığını duydum ve alacağım kişi bilgisayardan çok anlamıyor. FurMark testi vs. yaptırmadan Param Güvende ile alacağım. Sizce değer mi? Yoksa biraz daha paraya kıyıp yine ikinci el 6700XT sistemi 16000 TL'ye mi alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır, ikinci elde her kart Mining'li çıkabilir bunun garantisi yok. Karttan memnun kalmazsanız kartı satar üzerine az daha ekler farklı bir kart alırsınız.
Almıyorsanız link verirseniz ben alayım hocam

Mining yapılması düşünüldüğü kadar problem değil. Sistemi yüke sok sıcaklığında problem yoksa kendi kendine kapanmıyorsa hayırlı olsun. Alacağınız kişi kasayı kendi mi toplamış hazır sistem mi almış? Kendi topladığını zannetmiyorum uzun süre önce aldıysa yüksek ihtimal mining yapılmamıştır.

6700xt sistemde kartın içi açılmış ve param güvende kabul etmedi. Riski biraz fazla geldi bana. Onun yerine 6 bin tl daha uyguna 5700xt sistemi alıp ileride gerekirse ikinci el daha garanti bir 6700xt veya biraz daha bütçeyi esnetip 6800 almak mantıklı geldi. Hem risk daha az hem de esneklik tanımış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…