R5 5600 6600 XT sistem Chrome ve Edge'de donuyor

korkmazkls

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram
SSD veya HDD modeli
Kioxia 1TB Exceria NVMe G2 + 1TB Hdd
Ekran kartı
Sapphire RX 6600 XT Nitro
Anakart
Msı pro b550m-p gen3
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Chrome tarayıcısı ile YouTube'dan video izlerken donma sorunu yaşıyorum. Fare gidiyor, aşırı donuyor Chrome'u kapatınca düzeliyor. Chrome'u veya Edge'yi ikisinden biri fark etmeksizin bu sorunu yaşadıktan sonra tekrar açmaya kalkarsam donuyor. Yeniden başlatınca düzeliyor çok sık yaşanmasa da tatsız bir olay. Oyun oynarken ya da başka bir şey yaparken böyle bir sorun yok en sonra 23.9.3 sürümüne güncellemiştim ekran kartını iki gün önce bir de Windows'u güncelledim. Video bırakıyorum yardımcı olabilir misiniz? Donanımsal bir sıkıntı olma ihtimali canımı sıkıyor sistem özelliklerini belirttim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlardan Hardware Acceleration ya da Türkçe ismiyle "Donanımsal Hızlandırma" yı kapatıp öyle test eder misin?

Yeni çıkan sürücüler yüzünden oluyor. AMD cleanup yazılımı ile mevcut sürücüyü kaldırıp 23.9.1'i kurun. Merak etmeyin donanımsal sıkıntınız yok.

Hocam size tavsiyem Brave kullanın. Reklam engelleyicili Chrome tabanlı tarayıcı. Yalnız ayarlardan donanım hızlandırmayı kapatmayı unutmayın.

Ayarlardan Hardware Acceleration ya da Türkçe ismiyle "Donanımsal Hızlandırma" yı kapatıp öyle test eder misin?
O aklıma gelen ilk şey ama edge de yapıyor diye kapatmadım.
Yeni çıkan sürücüler yüzünden oluyor. AMD cleanup yazılımı ile mevcut sürücüyü kaldırıp 23.9.1'i kurun. Merak etmeyin donanımsal sıkıntınız yok
Aynı sorunun bir benzerini eski sistemimde yaşıyordum ama daha az sıklıkla yeşil ekran alıyordum reset atmak zorunda kalıyordum. ekran kartı Amd R9 380 şimdi o sistemde hiç bir sorun yok amd güncellemeyi kesti belki ondandır stabil çalışıyor o sistem.

Büyük ihtimalle öyledir. Düzelttiniz mi sorunu? İsterseniz link bırakırım eski sürücülerin.

Büyük ihtimalle öyledir. Düzelttiniz mi sorunu? İsterseniz link bırakırım eski sürücüleri
Hocam link atarsanız iyi olur. bide o dediğiniz programı kullanmayı bilmiyorum ddu ile yapsam olur mu ?

Hocam size tavsiyem Brave kullanın. Reklam engelleyicili Chrome tabanlı tarayıcı. Yalnız ayarlardan donanım hızlandırmayı kapatmayı unutmayın.
Reklam engelleyici kullanıyorum YouTube için ve diğer sayfalar için genel engelleyici ondan olabilir mi ?

Büyük ihtimalle öyledir. Düzelttiniz mi sorunu? İsterseniz link bırakırım eski sürücülerin.
Hocam bide bunu yapınca amd chipset driverinı tekrar kurmama gerek var mı ?

Hocam buldum 23.9.1 benim ki 23.9.3 idi 23.9.2 yüklesem daha iyi olmaz mı

Son düzenleme:
Hayır sorun 23.9.2 sürümünden itibaren oluştu. Ya 23.8.2 yada 23.9.1 yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…