Chrome tarayıcısı ile YouTube'dan video izlerken donma sorunu yaşıyorum. Fare gidiyor, aşırı donuyor Chrome'u kapatınca düzeliyor. Chrome'u veya Edge'yi ikisinden biri fark etmeksizin bu sorunu yaşadıktan sonra tekrar açmaya kalkarsam donuyor. Yeniden başlatınca düzeliyor çok sık yaşanmasa da tatsız bir olay. Oyun oynarken ya da başka bir şey yaparken böyle bir sorun yok en sonra 23.9.3 sürümüne güncellemiştim ekran kartını iki gün önce bir de Windows'u güncelledim. Video bırakıyorum yardımcı olabilir misiniz? Donanımsal bir sıkıntı olma ihtimali canımı sıkıyor sistem özelliklerini belirttim.
Aynı sorunun bir benzerini eski sistemimde yaşıyordum ama daha az sıklıkla yeşil ekran alıyordum reset atmak zorunda kalıyordum. ekran kartı Amd R9 380 şimdi o sistemde hiç bir sorun yok amd güncellemeyi kesti belki ondandır stabil çalışıyor o sistem.
O aklıma gelen ilk şey ama edge de yapıyor diye kapatmadım.
Aynı sorunun bir benzerini eski sistemimde yaşıyordum ama daha az sıklıkla yeşil ekran alıyordum reset atmak zorunda kalıyordum. ekran kartı Amd R9 380 şimdi o sistemde hiç bir sorun yok amd güncellemeyi kesti belki ondandır stabil çalışıyor o sistem.