R5 5600, 6700XT sistem yükseltilmeli mi?

FYakutt

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, herkese hayırlı günler.

İkinci el 17 ay garantili hazır sistem aldım:

İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: 309 Swift XFX 12 GB 6700XT.
RAM: Apacer 8x2 3200MHz.
Anakart: B450M-K II.
SSD: Teamgroup 500GB M.2
İşlemci soğutucu: Snowman T6.
Kasa: Cougar 700W+80 Gaming.

Sizce herhangi bir değişikliğe ihtiyacım var mı? Sistemde uyumsuzluğa yol açabilecek bir parça var ise baştan değiştirmek istiyorum.
Güncel birkaç Online oyun ve RDR2, FH5, GTA 5, fcry6, Crysis gibi hikaye oyunları oynamak istiyorum.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi, değişikliğe ihtiyacınız yok hayırlı olsun. İstediğiniz oyunu açacak bir sistem 1440p'de.

Bir 6 7 sene sonra anakart işlemci değişik ekran kartını değiştirirsin de uzun bir süre götürür seni hayırlı olsun PSU hakkında bir bilgim yok Cougar markasını duymadım pek.

Öncelikle hayırlı olsun. Sistem gayet güzel, şimdilik bir güncelleme yapmaya gerek yok.
Teşekkür ediyorum. Yükseltme yapmak istersem parçaları tek tek elden çıkardığım zaman fatura bağlamında sıkıntı yaşar mıyım peki? Fatura hazı sistem olduğundan tek parça kesilmiş.

Bir SSD daha ekleyin başka bir şeye ihtiyaç yok. 500 az sadece.
Var mı öneriniz, F/p?

Gayet iyi, değişikliğe ihtiyacınız yok hayırlı olsun. İstediğiniz oyunu açacak bir sistem 1440p'de.
Teşekkür ediyorum.

Bir 6 7 sene sonra anakart işlemci değişik ekran kartını değiştirirsin de uzun bir süre götürür seni hayırlı olsun PSU hakkında bir bilgim yok Cougar markasını duymadım pek.
6-7 seneye kadar Allah kerimdir Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…