stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 26 Haziran 2023 #1 Kışın 55-60 arası geziyordu. Bugünlerde sıcaklık 75-76'ya kadar yükseliyor. Ekran kartım 55 derece, sorun olmuyor. Kule tipi fan macun yeni. Sıcaklığı düşürmek için ne yapmak lazım? Özellikle PUBG'de artış gösteriyor.
Kışın 55-60 arası geziyordu. Bugünlerde sıcaklık 75-76'ya kadar yükseliyor. Ekran kartım 55 derece, sorun olmuyor. Kule tipi fan macun yeni. Sıcaklığı düşürmek için ne yapmak lazım? Özellikle PUBG'de artış gösteriyor.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.853 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 26 Haziran 2023 #2 Eğer ki stok fan ise normal.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 26 Haziran 2023 #3 bonz dedi: Eğer ki stok fan ise normal. Genişletmek için tıkla... Okumadan cevap vermezsen sevinirim.
bonz dedi: Eğer ki stok fan ise normal. Genişletmek için tıkla... Okumadan cevap vermezsen sevinirim.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.853 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 26 Haziran 2023 #4 stalist dedi: Okumadan cevap vermezsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kule tipi soğutma demişsin sadece. Stok fana da öyle diyenler var. Model numarası belirtirsen daha iyi bir konu açmış olursun
stalist dedi: Okumadan cevap vermezsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kule tipi soğutma demişsin sadece. Stok fana da öyle diyenler var. Model numarası belirtirsen daha iyi bir konu açmış olursun
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 26 Haziran 2023 #5 bonz dedi: Kule tipi soğutma demişsin sadece. Stok fana da öyle diyenler var. Model numarası belirtirsen daha iyi bir konu açmış olursun Genişletmek için tıkla... Stok fana kule tipi dendiğini senden duydum. Sanırım ilk ve tek sensin.
bonz dedi: Kule tipi soğutma demişsin sadece. Stok fana da öyle diyenler var. Model numarası belirtirsen daha iyi bir konu açmış olursun Genişletmek için tıkla... Stok fana kule tipi dendiğini senden duydum. Sanırım ilk ve tek sensin.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #6 Hangi fan? Hangi macun?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 26 Haziran 2023 #7 stalist dedi: Kışın 55-60 arası geziyordu. Bugünlerde sıcaklık 75-76'ya kadar yükseliyor. Ekran kartım 55 derece, sorun olmuyor. Kule tipi fan macun yeni. Sıcaklığı düşürmek için ne yapmak lazım? Özellikle PUBG'de artış gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bazı markalar 90 dereceye kadar bile sorun olmadığını söylüyor hocam 75 yük altında normal bir değer.
stalist dedi: Kışın 55-60 arası geziyordu. Bugünlerde sıcaklık 75-76'ya kadar yükseliyor. Ekran kartım 55 derece, sorun olmuyor. Kule tipi fan macun yeni. Sıcaklığı düşürmek için ne yapmak lazım? Özellikle PUBG'de artış gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bazı markalar 90 dereceye kadar bile sorun olmadığını söylüyor hocam 75 yük altında normal bir değer.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.853 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 26 Haziran 2023 #8 stalist dedi: Stok fana kule tipi dendiğini senden duydum. Sanırım ilk ve tek sensin. Genişletmek için tıkla... Denir demedim. Diyenler var dedim. Konuyu kirletmeyelim. Konuyu düzenle ki anlaşılır olsun
stalist dedi: Stok fana kule tipi dendiğini senden duydum. Sanırım ilk ve tek sensin. Genişletmek için tıkla... Denir demedim. Diyenler var dedim. Konuyu kirletmeyelim. Konuyu düzenle ki anlaşılır olsun
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #9 stalist dedi: Kışın 55-60 arası geziyordu. Bugünlerde sıcaklık 75-76'ya kadar yükseliyor. Ekran kartım 55 derece, sorun olmuyor. Kule tipi fan macun yeni. Sıcaklığı düşürmek için ne yapmak lazım? Özellikle PUBG'de artış gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Normal.
stalist dedi: Kışın 55-60 arası geziyordu. Bugünlerde sıcaklık 75-76'ya kadar yükseliyor. Ekran kartım 55 derece, sorun olmuyor. Kule tipi fan macun yeni. Sıcaklığı düşürmek için ne yapmak lazım? Özellikle PUBG'de artış gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Normal.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 26 Haziran 2023 #10 316874 dedi: Bazı markalar 90 dereceye kadar bile sorun olmadığını söylüyor hocam 75 yük altında normal bir değer. Genişletmek için tıkla... Biostan fan hızı ayarı yapsam düzelir mi ? Ya da performance boostu kapatıp denesek bir yararı veya zararı olur mu ? Hem sıcaklık hem fps açısından.
316874 dedi: Bazı markalar 90 dereceye kadar bile sorun olmadığını söylüyor hocam 75 yük altında normal bir değer. Genişletmek için tıkla... Biostan fan hızı ayarı yapsam düzelir mi ? Ya da performance boostu kapatıp denesek bir yararı veya zararı olur mu ? Hem sıcaklık hem fps açısından.