Dünyayı Godlar Yönetsin Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 255 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #1 Az önce ID-COOLING SE-224-XTS sipariş verdim fakat gelene kadar oyuna girmemek daha mı sağlıklı olur? Bu ısılar zarar verir mi?
Az önce ID-COOLING SE-224-XTS sipariş verdim fakat gelene kadar oyuna girmemek daha mı sağlıklı olur? Bu ısılar zarar verir mi?
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Dünyayı Godlar Yönetsin dedi: Az önce ID-Cooling SE-224-XTS sipariş verdim fakat gelene kadar oyuna girmemek daha mı sağlıklı olur? Bu ısılar zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Devam edin bir sıkıntı olmaz.
Dünyayı Godlar Yönetsin dedi: Az önce ID-Cooling SE-224-XTS sipariş verdim fakat gelene kadar oyuna girmemek daha mı sağlıklı olur? Bu ısılar zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Devam edin bir sıkıntı olmaz.
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #3 Dünyayı Godlar Yönetsin dedi: Az önce ID-Cooling SE-224-XTS sipariş verdim fakat gelene kadar oyuna girmemek daha mı sağlıklı olur? Bu ısılar zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara.
Dünyayı Godlar Yönetsin dedi: Az önce ID-Cooling SE-224-XTS sipariş verdim fakat gelene kadar oyuna girmemek daha mı sağlıklı olur? Bu ısılar zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Kasanın iç sıcaklığına dikkat etmekte fayda var. Tek başına işlemci ısınıyorsa problem yok devam edin.
Kasanın iç sıcaklığına dikkat etmekte fayda var. Tek başına işlemci ısınıyorsa problem yok devam edin.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #5 diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz.
diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz.
A ardaozd Picopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #6 diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... Büyük olasılıklar Afterburner ile.
diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... Büyük olasılıklar Afterburner ile.
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #7 Bir sıkıntı olmaz. Kullanın.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #8 diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... HWiNFO kullanabilirsiniz.
diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... HWiNFO kullanabilirsiniz.
Dünyayı Godlar Yönetsin Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 255 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #9 diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... Afterburner
diocletian dedi: Hocam konudan bağımsız nereden bakıyorsunuz ısılara. Genişletmek için tıkla... Afterburner
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #10 ardaozd dedi: Büyük olasılıklar Afterburner ile. Genişletmek için tıkla... Ferhat D dedi: MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben onu yapamadım hocam ya.
ardaozd dedi: Büyük olasılıklar Afterburner ile. Genişletmek için tıkla... Ferhat D dedi: MSI Afterburner üzerinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben onu yapamadım hocam ya.