Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 14 Ağustos 2025 #11 mexe dedi: Sıfırların yanında gelen stock fanda oluyordu galiba macun ama o fanın kendine hayrı yok zaten. Genişletmek için tıkla... Kısa bir süreliğine kasanın kapağını çıkarsam biraz düşme olur mu peki? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
mexe dedi: Sıfırların yanında gelen stock fanda oluyordu galiba macun ama o fanın kendine hayrı yok zaten. Genişletmek için tıkla... Kısa bir süreliğine kasanın kapağını çıkarsam biraz düşme olur mu peki?
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #12 Geliyoruminceince dedi: Kısa bir süreliğine kasanın kapağını çıkarsam biraz düşme olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Olur benim direkt kapak olmadan kullanan arkadaşlarım var hava akımı için.
Geliyoruminceince dedi: Kısa bir süreliğine kasanın kapağını çıkarsam biraz düşme olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Olur benim direkt kapak olmadan kullanan arkadaşlarım var hava akımı için.
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 14 Ağustos 2025 #13 mexe dedi: Olur benim direkt kapak olmadan kullanan arkadaşlarım var hava akımı için. Genişletmek için tıkla... Intel'e göre bayağı ısınıyor demek ki bu AMD'ler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
mexe dedi: Olur benim direkt kapak olmadan kullanan arkadaşlarım var hava akımı için. Genişletmek için tıkla... Intel'e göre bayağı ısınıyor demek ki bu AMD'ler.
O onureses263 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 154 Çözümler 3 14 Ağustos 2025 #14 mexe dedi: Olur benim direkt kapak olmadan kullanan arkadaşlarım var hava akımı için. Genişletmek için tıkla... Benim taktik En az 5 derece fark koyuyor. Acayip sistem zorlayan oyun oynamıyorum diye gerek duymuyorum kule tipiye. Sağlam bir oyunda açık kapak ile büyük ihtimal yine 80'i geçer.
mexe dedi: Olur benim direkt kapak olmadan kullanan arkadaşlarım var hava akımı için. Genişletmek için tıkla... Benim taktik En az 5 derece fark koyuyor. Acayip sistem zorlayan oyun oynamıyorum diye gerek duymuyorum kule tipiye. Sağlam bir oyunda açık kapak ile büyük ihtimal yine 80'i geçer.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 982 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #15 5 5600H var bende. Dün termal macunu değiştirmeden 100 dereceleri görüyordu. Sonrasında 85leri görüyor şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
5 5600H var bende. Dün termal macunu değiştirmeden 100 dereceleri görüyordu. Sonrasında 85leri görüyor şu an.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 982 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #16 Geliyoruminceince dedi: Intel'e göre bayağı ısınıyor demek ki bu AMD'ler hocam bu bana bu şekil FiveM oynatır mı akıcı Genişletmek için tıkla... Intel daha çok ısınıyor önemli olan soğutmayı iyi yapmak.
Geliyoruminceince dedi: Intel'e göre bayağı ısınıyor demek ki bu AMD'ler hocam bu bana bu şekil FiveM oynatır mı akıcı Genişletmek için tıkla... Intel daha çok ısınıyor önemli olan soğutmayı iyi yapmak.