R5 5600 94 derece oluyor

Westronxxd

Hectopat
İşlemcim başlıkta belirtildiği gibi 1 sene oldu bilgisayarı alalı ve temizliğini hiç yapmadım yarın genel bir macun değişimi ve temizlik yapmayı düşünüyorum. Bu sıcaklıklar 1 senede böyle olması normal mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
stok soğutucu ve dandik bi macun ise normal

durum normal ama sıcaklık normal değil, soğutucu alabilecek bütçeniz var mı ?

Arkadaşın dediği gibi kalitesiz bir macun ve stok fanla kullanıyorsanız normal. Sıcaklıklar bir işlemci için normal değil ama onu söyleyeyim.

durum normal ama sıcaklık normal değil, soğutucu alabilecek bütçeniz var mı ?
Yarın bir macun temizliğinden sonra sıcaklık değerleri normale dönmezse soğutucu almayı planlıyorum kule tipi soğutucu önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim.

Bütçeniz varsa kule tipi bir soğutucu alıp keyfinize bakın hocam. Stok soğutucu yeterli gelmiyor. 1000 ₺ civarına bunlardan birini tercih edebilirsiniz fazlasıyla yeterli olur.

Yarın bir macun temizliğinden sonra sıcaklık değerleri normale dönmezse soğutucu almayı planlıyorum kule tipi soğutucu önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Hocam macun temizleyip macun da sürmeyecekmisiniz? Elinizdeki macun nedir? Kule tipi soğutucu önerisi için yeni bir konu açın bütçenizi belirterek.

Burada daha uygun. Haberiniz olsun. Teknobiyotik'te bir sıkıntı çıkacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…