L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #11 InfluxAlp dedi: Kule tipi soğutucu stok fana göre çok fark ettiricektir özellikle kasanızın önü mesh ise. Genişletmek için tıkla... Önü cam maalesef. fushigurotoji dedi: Kasanın önü cam. Mesh olsaydı 80-85'lerde gezerdi tahmini stok ile. Sana kasa değişikliği gerekli öncelikli olarak ya da ön paneli söküp kullan. Genişletmek için tıkla... Elegant Lotus dedi: DEEPCOOL DEEPCOOL AG400 İşlemci Soğutucu DEEPCOOL DEEPCOOL AG400 İşlemci Soğutucu www.uzmanlarpc.com Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam kule tipi fan ile kullanmaya başlasam cam olması bir sıkıntı çıkarır mı? Ön panel derken cam kısımdan bahsediyorsunuz değil mi, arkasındaki iki tarafı da çıkarabiliyorum da.
InfluxAlp dedi: Kule tipi soğutucu stok fana göre çok fark ettiricektir özellikle kasanızın önü mesh ise. Genişletmek için tıkla... Önü cam maalesef. fushigurotoji dedi: Kasanın önü cam. Mesh olsaydı 80-85'lerde gezerdi tahmini stok ile. Sana kasa değişikliği gerekli öncelikli olarak ya da ön paneli söküp kullan. Genişletmek için tıkla... Elegant Lotus dedi: DEEPCOOL DEEPCOOL AG400 İşlemci Soğutucu DEEPCOOL DEEPCOOL AG400 İşlemci Soğutucu www.uzmanlarpc.com Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam kule tipi fan ile kullanmaya başlasam cam olması bir sıkıntı çıkarır mı? Ön panel derken cam kısımdan bahsediyorsunuz değil mi, arkasındaki iki tarafı da çıkarabiliyorum da.
swaron Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Ekim 2023 #12 letra0 dedi: Önü cam maalesef. Genişletmek için tıkla... Kasa + kule tipi soğutucu ile ortalama 65-70e indirirsin ısısını.
letra0 dedi: Önü cam maalesef. Genişletmek için tıkla... Kasa + kule tipi soğutucu ile ortalama 65-70e indirirsin ısısını.
L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #13 swaron dedi: Kasa + kule tipi soğutucu ile ortalama 65-70e indirirsin ısısını. Genişletmek için tıkla... Kasayı değiştirmek biraz bütçeyi aşar gibi, ne önerirsiniz?
swaron dedi: Kasa + kule tipi soğutucu ile ortalama 65-70e indirirsin ısısını. Genişletmek için tıkla... Kasayı değiştirmek biraz bütçeyi aşar gibi, ne önerirsiniz?
swaron Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Ekim 2023 #14 letra0 dedi: Kasayı değiştirmek biraz bütçeyi aşar gibi, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Atılan kule tiplerinden birini alabilirsiniz. Ben Dark Guardian mini ve Dark Freezer X123 ile 70 üstünü görmüyorum hiçbir zaman.
letra0 dedi: Kasayı değiştirmek biraz bütçeyi aşar gibi, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Atılan kule tiplerinden birini alabilirsiniz. Ben Dark Guardian mini ve Dark Freezer X123 ile 70 üstünü görmüyorum hiçbir zaman.
L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #15 swaron dedi: Atılan kule tiplerinden birini alabilirsiniz. Ben Dark Guardian mini ve Dark Freezer X123 ile 70 üstünü görmüyorum hiçbir zaman. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, şuan undervolt deniyorum işlemciye. İstediğim gibi sonuç alırsam kule tipi almayacağım gibi duruyor.
swaron dedi: Atılan kule tiplerinden birini alabilirsiniz. Ben Dark Guardian mini ve Dark Freezer X123 ile 70 üstünü görmüyorum hiçbir zaman. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, şuan undervolt deniyorum işlemciye. İstediğim gibi sonuç alırsam kule tipi almayacağım gibi duruyor.