S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #41 androidmal dedi: Hocam 6 çekirdek işlemciden 8 çekirdek mi ayarladınız oyuna onu 4E düşürüp dener misiniz? Kasan oyun değil bilgisayarın kendisi olabilir. Tüm gücü oyuna yüklemişsiniz o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
androidmal dedi: Hocam 6 çekirdek işlemciden 8 çekirdek mi ayarladınız oyuna onu 4E düşürüp dener misiniz? Kasan oyun değil bilgisayarın kendisi olabilir. Tüm gücü oyuna yüklemişsiniz o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.993 Çözümler 81 Yer Başkent 4 Ocak 2025 #42 Skytraz dedi: Eki Görüntüle 2388977 Genişletmek için tıkla... MSConfig mi burası?
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #43 AceTeq dedi: MSConfig mi burası? Genişletmek için tıkla... GameLoop ayarlari. AceTeq dedi: MSConfig mi burası? Genişletmek için tıkla... MSConfig bu sekilde.
AceTeq dedi: MSConfig mi burası? Genişletmek için tıkla... GameLoop ayarlari. AceTeq dedi: MSConfig mi burası? Genişletmek için tıkla... MSConfig bu sekilde.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.993 Çözümler 81 Yer Başkent 4 Ocak 2025 #44 Skytraz dedi: GameLoop ayarlari. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi 4 ayarlamayı deneyin. Skytraz dedi: GameLoop ayarlari. Eki Görüntüle 2388985 MSConfig bu sekilde. Genişletmek için tıkla... O tiki kaldır, oradaki ayarlarla oynamak bir şey kazandırmaz.
Skytraz dedi: GameLoop ayarlari. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi 4 ayarlamayı deneyin. Skytraz dedi: GameLoop ayarlari. Eki Görüntüle 2388985 MSConfig bu sekilde. Genişletmek için tıkla... O tiki kaldır, oradaki ayarlarla oynamak bir şey kazandırmaz.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #45 AceTeq dedi: Arkadaşın dediği gibi 4 ayarlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 4 ayarlayinca daha cok kasmaya basladi.
AceTeq dedi: Arkadaşın dediği gibi 4 ayarlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 4 ayarlayinca daha cok kasmaya basladi.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #46 Hocam tek sıkıntı pubg mobildeyse, baybay pubg mobile hoşgeldin steam pubg demenin zamanı gelmiş demektir
Hocam tek sıkıntı pubg mobildeyse, baybay pubg mobile hoşgeldin steam pubg demenin zamanı gelmiş demektir
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #47 androidmal dedi: Hocam tek sıkıntı PUBG mobildeyse, baybay PUBG Mobile hoş geldin Steam PUBG demenin zamanı gelmiş demektir Genişletmek için tıkla... Steam PUBG beni pek sarmadi hocam mobile arkadaslarimla oynuyorum Ekran karti bosta 59 60 derece oyundaykende 59 60 derece normal mi acaba?
androidmal dedi: Hocam tek sıkıntı PUBG mobildeyse, baybay PUBG Mobile hoş geldin Steam PUBG demenin zamanı gelmiş demektir Genişletmek için tıkla... Steam PUBG beni pek sarmadi hocam mobile arkadaslarimla oynuyorum Ekran karti bosta 59 60 derece oyundaykende 59 60 derece normal mi acaba?
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #48 Skytraz dedi: Steam PUBG beni pek sarmadi hocam mobile arkadaslarimla oynuyorum Ekran karti bosta 59 60 derece oyundaykende 59 60 derece normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı yüzdeleri kaç oyundayken?
Skytraz dedi: Steam PUBG beni pek sarmadi hocam mobile arkadaslarimla oynuyorum Ekran karti bosta 59 60 derece oyundaykende 59 60 derece normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı yüzdeleri kaç oyundayken?
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #49 androidmal dedi: Hocam ekran kartı yüzdeleri kaç oyundayken? Genişletmek için tıkla... Arena oynarken 8 normal maçta denemedim. Normal Mac'ta ekran karti %20-25 ıslemci %50 kalabalik yer. Bos yerde %13 Son düzenleme: 4 Ocak 2025
androidmal dedi: Hocam ekran kartı yüzdeleri kaç oyundayken? Genişletmek için tıkla... Arena oynarken 8 normal maçta denemedim. Normal Mac'ta ekran karti %20-25 ıslemci %50 kalabalik yer. Bos yerde %13
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #50 Skytraz dedi: Arena oynarken 8 normal maçta denemedim. Normal Mac'ta ekran karti %20-25 ıslemci %50 kalabalik yer. Bos yerde %13 Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarınızı atarmısınız. Emülatöründe oyununda.
Skytraz dedi: Arena oynarken 8 normal maçta denemedim. Normal Mac'ta ekran karti %20-25 ıslemci %50 kalabalik yer. Bos yerde %13 Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlarınızı atarmısınız. Emülatöründe oyununda.