S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #51 androidmal dedi: Hocam ayarlarınızı atar mısınız? Emülatöründe oyununda. Genişletmek için tıkla... Extreme yazdigina bakmayin 120FPS acik.
androidmal dedi: Hocam ayarlarınızı atar mısınız? Emülatöründe oyununda. Genişletmek için tıkla... Extreme yazdigina bakmayin 120FPS acik.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #52 Skytraz dedi: Eki Görüntüle 2389010 Eki Görüntüle 2389011 Extreme yazdigina bakmayin 120FPS acik. Genişletmek için tıkla... Hocam bi openGL'e döndürüp ayarları 90 fps yapabilirmisiniz? (Emülatör ayarlarından) Ayarlar uyuşmadığından kararsızlık olabiliyor diye biliyorum.
Skytraz dedi: Eki Görüntüle 2389010 Eki Görüntüle 2389011 Extreme yazdigina bakmayin 120FPS acik. Genişletmek için tıkla... Hocam bi openGL'e döndürüp ayarları 90 fps yapabilirmisiniz? (Emülatör ayarlarından) Ayarlar uyuşmadığından kararsızlık olabiliyor diye biliyorum.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #53 androidmal dedi: Hocam bir OpenGL'e döndürüp ayarları 90 FPS yapabilir misiniz? (emülatör ayarlarından) Ayarlar uyuşmadığından kararsızlık olabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. androidmal dedi: Hocam bir OpenGL'e döndürüp ayarları 90 FPS yapabilir misiniz? (emülatör ayarlarından) Ayarlar uyuşmadığından kararsızlık olabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir fark olmadi hocam sistemden galiba. Son düzenleme: 4 Ocak 2025
androidmal dedi: Hocam bir OpenGL'e döndürüp ayarları 90 FPS yapabilir misiniz? (emülatör ayarlarından) Ayarlar uyuşmadığından kararsızlık olabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. androidmal dedi: Hocam bir OpenGL'e döndürüp ayarları 90 FPS yapabilir misiniz? (emülatör ayarlarından) Ayarlar uyuşmadığından kararsızlık olabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir fark olmadi hocam sistemden galiba.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #54 Skytraz dedi: Deneyeyim hocam. Bir fark olmadi hocam sistemden galiba. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadım maalesef kusura bakmayın hocam. Bence sistemden öte emülatör optimizasyonu ile alakalı.
Skytraz dedi: Deneyeyim hocam. Bir fark olmadi hocam sistemden galiba. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olamadım maalesef kusura bakmayın hocam. Bence sistemden öte emülatör optimizasyonu ile alakalı.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #55 androidmal dedi: Yardımcı olamadım maalesef kusura bakmayın hocam. Bence sistemden öte emülatör optimizasyonu ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sorun degil yine de yardiminiz icin teşekkür ederim.
androidmal dedi: Yardımcı olamadım maalesef kusura bakmayın hocam. Bence sistemden öte emülatör optimizasyonu ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sorun degil yine de yardiminiz icin teşekkür ederim.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #56 Skytraz dedi: Sorun degil yine de yardiminiz icin teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi akşamlar. Hocam son bişey sorucam gameloop 32 bit mi kullanıyorsunuz? Son kez deneyelim isterseniz.
Skytraz dedi: Sorun degil yine de yardiminiz icin teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi akşamlar. Hocam son bişey sorucam gameloop 32 bit mi kullanıyorsunuz? Son kez deneyelim isterseniz.