AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Alınır. Ucuzlar mı pahalanır mı bilmiyorum. Kesin bir şey söylemek zor.
2899TL den de kuponla magic satıcılısından ayın dokuzunda satılmıştı. Sanırım en dip fiyat oydu.
3079tl den de geçen haftalarda dfs bilgisayar amazonda satılıyordu.
Ha birde bu işlemciye kule tipi fan almanı öneririm. Bu ürün şu an bu fiyata en iyi seçenek. ihtiyacın olacak. Kaçırmamanı öneririm.
2899TL den de kuponla magic satıcılısından ayın dokuzunda satılmıştı. Sanırım en dip fiyat oydu.
3079tl den de geçen haftalarda dfs bilgisayar amazonda satılıyordu.
Ha birde bu işlemciye kule tipi fan almanı öneririm. Bu ürün şu an bu fiyata en iyi seçenek. ihtiyacın olacak. Kaçırmamanı öneririm.
154mm kasanın desteklediği max yükseklik yazıyor. Bu attığım kule tipi fan da 155mm.
Yani uyabileceğini düşünüyorum da belli olmaz. Sen karar ver alıp almayacağına.
154mm kasanın desteklediği Max yükseklik yazıyor. Bu attığım kule tipi fan da 155mm.
Yani uyabileceğini düşünüyorum da belli olmaz. Sen karar ver alıp almayacağına.
Kasa çok tuhaf ya XTS almıştım ID-Cooling 5500 için sığmamıştı iade etmiştim gerçi 5500 için abartı 5600 düşünüyorum şu an yanına bunu alsam sığar mı bilemedim.
2899TL'den de kuponla magic satıcılısından ayın dokuzunda satılmıştı. Sanırım en dip fiyat oydu.
3079TL'den de geçen haftalarda DFS bilgisayar Amazon'da satılıyordu.
Ha bir de bu işlemciye kule tipi fan almanı öneririm. Bu ürün şu an bu fiyata en iyi seçenek. İhtiyacın olacak. Kaçırmamanı öneririm.
Kasa çok tuhaf ya XTS almıştım ID-Cooling 5500 için sığmamıştı iade etmiştim gerçi 5500 için abartı 5600 düşünüyorum şu an yanına bunu alsam sığar mı bilemedim.
Hocam bir de malum 2.elde garantili 2800 TL 5600 alıp geçeyim mi A320M-K'ya uyar mı o.c suz kullansam.
150mm o soğutucu sığmadıysa x123 sığmaz diye düşünüyorum o zaman. Kasa hakkında fikrim pek yok. Bazı arkadaşlar 1-2m kasa küçükte olsa sığdırdıklarını söyleyince ona ithafen böyle yazdım.
Elindeki aktif kullandığın işlemci ile biosunu güncelle ya da 5500 kullanıyorsun sanırım günceldir de yine de bir güncellesen güzel olur. Güzel fiyat. Geçebilirsin tabi ki de.
150mm o soğutucu sığmadıysa x123 sığmaz diye düşünüyorum o zaman. Kasa hakkında fikrim pek yok. Bazı arkadaşlar 1-2m kasa küçükte olsa sığdırdıklarını söyleyince ona ithafen böyle yazdım.
Elindeki aktif kullandığın işlemci ile biosunu güncelle ya da 5500 kullanıyorsun sanırım günceldir de yine de bir güncellesen güzel olur. Güzel fiyat. Geçebilirsin tabi ki de.