BYLEGA Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Intel Arc A750 kullanıyorum, AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var ve FiveM crash yiyorum. Nedeni nedir?
Merhaba, Intel Arc A750 kullanıyorum, AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var ve FiveM crash yiyorum. Nedeni nedir?
Çözüm BYLEGA 18 Ocak 2025 Sorunu çözdüm arkadaşlar Windows 10'a geçtim bir de Intel yeni güncellemeyle bayağı gelişti artık crash yemiyorum.
Sorunu çözdüm arkadaşlar Windows 10'a geçtim bir de Intel yeni güncellemeyle bayağı gelişti artık crash yemiyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 29 Temmuz 2024 #2 A750 ile ilgili driver sıkıntısı muhtemelen. Sürüm değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
myui Femtopat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 BYLEGA dedi: Merhaba, Intel Arc A750 kullanıyorum, AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var ve FiveM crash yiyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Knk cozebildin mi bende crash yiyip duruyorum Lee Yubin dedi: A750 ile ilgili driver sıkıntısı muhtemelen. Sürüm değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasil donecez eski driver yok bulamadım BYLEGA dedi: Merhaba, Intel Arc A750 kullanıyorum, AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var ve FiveM crash yiyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri image-10.png 19,8 KB · Görüntüleme: 33 image-9.png 36 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
BYLEGA dedi: Merhaba, Intel Arc A750 kullanıyorum, AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var ve FiveM crash yiyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Knk cozebildin mi bende crash yiyip duruyorum Lee Yubin dedi: A750 ile ilgili driver sıkıntısı muhtemelen. Sürüm değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasil donecez eski driver yok bulamadım BYLEGA dedi: Merhaba, Intel Arc A750 kullanıyorum, AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var ve FiveM crash yiyorum. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla...
KS KS BYLEGA Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 Lee Yubin dedi: A750 ile ilgili driver sıkıntısı muhtemelen. Sürüm değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Eski surumlerde ikende denemistim ama sonuç ayni olmuştu. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: A750 ile ilgili driver sıkıntısı muhtemelen. Sürüm değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Eski surumlerde ikende denemistim ama sonuç ayni olmuştu.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Ocak 2025 #5 BYLEGA dedi: Eski surumlerde ikende denemistim ama sonuç ayni olmuştu. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda da bu sorunla ilgili konular var. Kronik bir sorun olsa gerek. Intel yeni driver ile düzeltmedikçe düzeleceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
BYLEGA dedi: Eski surumlerde ikende denemistim ama sonuç ayni olmuştu. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda da bu sorunla ilgili konular var. Kronik bir sorun olsa gerek. Intel yeni driver ile düzeltmedikçe düzeleceğini sanmıyorum.
KS KS BYLEGA Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #6 Sorunu çözdüm arkadaşlar Windows 10'a geçtim bir de Intel yeni güncellemeyle bayağı gelişti artık crash yemiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar Windows 10'a geçtim bir de Intel yeni güncellemeyle bayağı gelişti artık crash yemiyorum.