R5 5600 Cyberpunk'ta 70 derece altına inmiyor

Stok sogutucuyla 98 gormustum

Peki bu tam olarak ne anlama geliyor? Oyunlarda sadece PBO açarak da denemeler yapmıştım, gözle görülür pek fazla bir fark oluşmadı. Biraz da amatörlüğüme geliyor sanırım, yönlendirirseniz iyi olur Sıcaklık ve işlemci performansından gayet memnunum oysa.

Vallahi o kartı birkaç hafta denedim o sıcaklıkları görmedim Evet Ventus ısınan bir model ama 70'in üstünü görmedi diyebilirim R5 5600 konusundada dediğim gibi stok soğutucuyla sizin sıcaklarınızın daha altını görüyorum Cyberpunk 2077'de Ultra RTX şekilde.

Stok fanda önü görüyorsan işlemcin ideal performasının yakınına bile yaklaşmıyordur. Buradan performans kıyaslaması yaparsın, hem Path Tracing açık hem de Path Tracing kapalı var test içeride.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rinatuner ayarlarını pek bilmiyorum kafama göre seçtim.

Badlands'de ne yapıyorsun emmoğlu yansıyan ışık bile yok zifiri karanlık?

Benim 5600 80 derecede hep. Tabii stok işlemci.

Benim 5600 80 derecede hep. Tabii stok işlemci.

Al bendende o kadar ama bende 6750XT var oda 75 derecelerde valod 72 derece 6750XT mi olur aga tamam 300+ FPS alıyorumda o kadar ısınmasın. Belki sonradan tekrar alma özelliklerinden dolayı ısınıyor olabilir.

Sıcaklıklara neden bu kadar takılıyorsunuz anlamadım 70 ile 60 arasında ne fark edecek? Böyle konulara takılmayın 50 tane ayar yapıp 5 derece düşük almak için çırpınanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…