Neden 8 GB RAM?
Neden ROG STRIX PSU?
Neden Ryzen 5600 için 240mm sıvı soğutma?
Neden 1650?
Sistemde çok fazla hata var. Bütçeyi söyleyin çok daha iyisi toplanır.
Hocam arkadaşlar 3060 Ti diyor 6700XT diyor siz takmışsınız bir 1650'ye. Daha iyi bir şey almak varken neden ısrarla bunlara bakıyorsunuz? Almışken bütçenizin yettiği en iyisini almaya çalışın sonradan uğraşmayın.
Ben açıkcası (!) lık bir durum göremiyorum arkadaşta.. evet ekran kartı daha iyi olabilir yada olmalı, ram 16gb olabilir yada olmalı ama çok akıl dışı birşeyler söylediğini düşünmüyorum. oynadığım oyunlar belli diyor.
Hocam arkadaşlar 3060 Ti diyor 6700XT diyor siz takmışsınız bir 1650'ye. Daha iyi bir şey almak varken neden ısrarla bunlara bakıyorsunuz? Almışken bütçenizin yettiği en iyisini almaya çalışın sonradan uğraşmayın.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !