talhaltinay Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG B550. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG B550.
Çözüm MekatronikciAbi 12 Ocak 2025 talhaltinay dedi: Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum. Genişletmek için tıkla... Format at hocam sonra SSD'ye al.
talhaltinay dedi: Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum. Genişletmek için tıkla... Format at hocam sonra SSD'ye al.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 12 Ocak 2025 #2 talhaltinay dedi: Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG b550. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi harddiske mi kurulu veya sistemin olduğu diskte kapasite az mı? Artı 0 Eksi
talhaltinay dedi: Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG b550. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi harddiske mi kurulu veya sistemin olduğu diskte kapasite az mı?
Daryl_Dixon Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 İndirdiğin bir şey sonucu arkada mining yapıyor olabilirler format at. MekatronikciAbi dedi: İşletim sistemi hard diske mi kurulu veya sistemin olduğu diskte kapasite az mı? Genişletmek için tıkla... Hocam harddiskle alakası yok HDD bu kadar yavaşlatmaz sistemi. Format atmak istemiyorsanda Kaspersky indir tam tarama yap silinir ama kesin değil tavsiyem format at. Artı 0 Eksi
İndirdiğin bir şey sonucu arkada mining yapıyor olabilirler format at. MekatronikciAbi dedi: İşletim sistemi hard diske mi kurulu veya sistemin olduğu diskte kapasite az mı? Genişletmek için tıkla... Hocam harddiskle alakası yok HDD bu kadar yavaşlatmaz sistemi. Format atmak istemiyorsanda Kaspersky indir tam tarama yap silinir ama kesin değil tavsiyem format at.
KS KS talhaltinay Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 Daryl_Dixon dedi: İndirdiğin bir şey sonucu arkada mining yapıyor olabilirler format at. Hocam harddiskle alakası yok HDD bu kadar yavaşlatmaz sistemi. Format atmak istemiyorsanda Kaspersky indir tam tarama yap silinir ama kesin değil tavsiyem format at. Genişletmek için tıkla... Kanka kasayı ilk kurduğumda da böyleydi yavaşlama dediğim de ilk beş dakika Chrome'u falan 1-2 dakikaya açıyor. HDD'ye mi kurulu tam emin değilim ama. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Daryl_Dixon dedi: İndirdiğin bir şey sonucu arkada mining yapıyor olabilirler format at. Hocam harddiskle alakası yok HDD bu kadar yavaşlatmaz sistemi. Format atmak istemiyorsanda Kaspersky indir tam tarama yap silinir ama kesin değil tavsiyem format at. Genişletmek için tıkla... Kanka kasayı ilk kurduğumda da böyleydi yavaşlama dediğim de ilk beş dakika Chrome'u falan 1-2 dakikaya açıyor. HDD'ye mi kurulu tam emin değilim ama.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 12 Ocak 2025 #5 Daryl_Dixon dedi: Hocam harddiskle alakası yok HDD bu kadar yavaşlatmaz sistemi. Genişletmek için tıkla... SSD almadan önce HDD vardı Seagate 7200RPM, sistemin 4 dakikada kapandığını hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Daryl_Dixon dedi: Hocam harddiskle alakası yok HDD bu kadar yavaşlatmaz sistemi. Genişletmek için tıkla... SSD almadan önce HDD vardı Seagate 7200RPM, sistemin 4 dakikada kapandığını hatırlıyorum.
KS KS talhaltinay Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 MekatronikciAbi dedi: SSD almadan önce HDD vardı Seagate 7200RPM, sistemin 4 dakikada kapandığını hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD de SSD de 500 GB nasıl anlayacağım kurarken? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: SSD almadan önce HDD vardı Seagate 7200RPM, sistemin 4 dakikada kapandığını hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD de SSD de 500 GB nasıl anlayacağım kurarken?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 12 Ocak 2025 #7 talhaltinay dedi: HDD de SSD de 500 GB nasıl anlayacağım kurarken? Genişletmek için tıkla... Windows işareti olur. Resimde var. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-12 134626.png 6,5 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
talhaltinay dedi: HDD de SSD de 500 GB nasıl anlayacağım kurarken? Genişletmek için tıkla... Windows işareti olur. Resimde var.
Daryl_Dixon Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #8 MekatronikciAbi dedi: SSD almadan önce HDD vardı Seagate 7200RPM, sistemin 4 dakikada kapandığını hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD MÖ'den kalma değilse öyle yapmaz benim bayağı eski bir laptopum vardı o bile bu kadar yavaş açılmıyordu içinde HDD vardı. Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: SSD almadan önce HDD vardı Seagate 7200RPM, sistemin 4 dakikada kapandığını hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD MÖ'den kalma değilse öyle yapmaz benim bayağı eski bir laptopum vardı o bile bu kadar yavaş açılmıyordu içinde HDD vardı.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.450 Çözümler 23 Yer İstanbul 12 Ocak 2025 #9 talhaltinay dedi: Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG B550. Genişletmek için tıkla... Disklerin sağlığına bak. Artı 0 Eksi
talhaltinay dedi: Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG B550. Genişletmek için tıkla... Disklerin sağlığına bak.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 12 Ocak 2025 #10 MekatronikciAbi dedi: Windows işareti olur. Resimde var. Genişletmek için tıkla... Run kısmına diskmgmt.msc yazarakta görebilirsin. Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Windows işareti olur. Resimde var. Genişletmek için tıkla... Run kısmına diskmgmt.msc yazarakta görebilirsin.