talhaltinay Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG B550. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Bilgisayarı açtıktan sonraki ilk 5 dakika hiçbir şey yapamayacak kadar yavaş çalışıyor, anakartım da MSI MPG B550.
Çözüm MekatronikciAbi 12 Ocak 2025 talhaltinay dedi: Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum. Genişletmek için tıkla... Format at hocam sonra SSD'ye al.
talhaltinay dedi: Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum. Genişletmek için tıkla... Format at hocam sonra SSD'ye al.
KS KS talhaltinay Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #11 MekatronikciAbi dedi: Windows işareti olur. Resimde var. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacağım böyle? Kayra342727 dedi: Disklerin sağlığına bak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Windows işareti olur. Resimde var. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayacağım böyle? Kayra342727 dedi: Disklerin sağlığına bak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 12 Ocak 2025 #12 talhaltinay dedi: Nasıl anlayacağım böyle Nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine gir. Performansa gel orada en üstte çıkan disk işletim sisteminin olduğu disk. Artı 0 Eksi
talhaltinay dedi: Nasıl anlayacağım böyle Nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine gir. Performansa gel orada en üstte çıkan disk işletim sisteminin olduğu disk.
KS KS talhaltinay Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #13 MekatronikciAbi dedi: Windows işareti olur. Resimde var. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Windows işareti olur. Resimde var. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 12 Ocak 2025 #14 talhaltinay dedi: Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum. Genişletmek için tıkla... Format at hocam sonra SSD'ye al. Artı 0 Eksi Çözüm
talhaltinay dedi: Tamam anladım ben HDD'ye kurmuşum. Genişletmek için tıkla... Format at hocam sonra SSD'ye al.
KS KS talhaltinay Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #15 MekatronikciAbi dedi: Format at hocam sonra SSD'ye al. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fark edecekse yapacağım. Eder mi? Artı 0 Eksi
MekatronikciAbi dedi: Format at hocam sonra SSD'ye al. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fark edecekse yapacağım. Eder mi?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 12 Ocak 2025 #16 talhaltinay dedi: Hocam çok fark edeckse yapacağım eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder hocam. Oyun falan oynuyorsanız onda bile fark eder. MekatronikciAbi dedi: Eder hocam. Oyun falan oynuyorsanız onda bile fark eder. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Steam PUBG girdim uzun aradan sonra oyunda bir drop yemeler falan oyuna geç girmeler. Sonra M.2'ye aldım sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
talhaltinay dedi: Hocam çok fark edeckse yapacağım eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder hocam. Oyun falan oynuyorsanız onda bile fark eder. MekatronikciAbi dedi: Eder hocam. Oyun falan oynuyorsanız onda bile fark eder. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde Steam PUBG girdim uzun aradan sonra oyunda bir drop yemeler falan oyuna geç girmeler. Sonra M.2'ye aldım sorunu çözdüm.