R5 5600 - GTX 1660 Ti sistem günlük işler için iyi mi?

Mehmet Osman

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın bu devir için yeterli olup olmayacağını merak ediyorum ona göre değiştirmeler yapacağım. Bilgisayarımın özelliklerini yazıyorum bilgisayar kullanımım ise güncel oyunları oynarım VS Code'den web tasarım uygulamaları yapıyorum bir de gündelik işler.
Özellikler;

İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart MSI B450M-A Pro Max.
RAM 2x8 Corsair Vengeance RGB Pro.
Ekran kartı GTX1660 Ti.
Depolama 500GB SSD.
Güç kaynağını bilmiyorum kasayı açarak da bakamıyorum güç kaynağı altta ve gizlenmiş durumda.

Arkadaşlar bilgisayarımın bu devir için yeterli olup olmayacağını merak ediyorum ona göre değiştirmeler yapacağım. Bilgisayarımın özelliklerini yazıyorum bilgisayar kullanımım ise güncel oyunları oynarım VS Code'den web tasarım uygulamaları yapıyorum bir de gündelik işler.
Özellikler;

Ekran kartı GTX1660 Ti.
Depolama 500GB SSD.
Güç kaynağını bilmiyorum kasayı açarak da bakamıyorum güç kaynağı altta ve gizlenmiş durumda.

Rekabetçi oyunları rahat açar. Hikayeli oyunları orta ayarlarda oynarsınız. Yükseltme yapacağım derseniz bütçeniz az ise RTX 20 serisini alabilirsiniz. İyi Sosyaller.

Neredeyse her oyunu oynatir. Son çıkan bazı oyunları düşük orta ayarlarda oynamanız gerekebilir. Fakat kasa gayet iyi bu devirde gayet de oyun oynatır.

Özellikler;

Ekran kartı GTX1660 Ti.
Depolama 500GB SSD.

Gaayet yeterli 1600 AF ve RX570 ile coğu işimi hallediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı