R5 5600 GTX1650 Super sisteme güç kaynağı önerisi

Merisian

Hectopat
İyi günler herkese. Bilgisayarımın özellikleri şöyle:
GTX 1650 Super ekran kartı.
R5 5600 işlemci.
2x8 3200MHz RAM.
ASRock A320M-HDV anakart.
PSU'm bozuldu genel olarak uzun vadede canımı sikmayacak cebimide çok fazla yakmayacak bir PSU istiyorum simdiden teşekkürler.

Eklemeyi unutmuşum biraz da geleceğe odaklı olarak bakıyorum cebime para girdikçe yükseltmeye calisiyorum bilgisayarı.

Eklemeyi unutmuşum biraz da geleceğe odaklı olarak bakıyorum cebime para girdikçe yükseltmeye calisiyorum bilgisayarı.
Bütçen nedir?

Geleceğe yönelik 650w alman en iyisi olur.

Ama çok bütçen yoksa:

Galiba 550W olan MSI'a bakacağım şu anlık iyi gibi teşekkürler. Ayrica anakarta vs. gelen kablolar icinden çıkıyor mu? Daha önce hiç montaj yapmadim bir fikrim yok.

Galiba 550W olan MSI'a bakacağım şu anlık iyi gibi teşekkürler. Ayrica anakarta vs. gelen kablolar icinden çıkıyor mu? Daha önce hiç montaj yapmadim bir fikrim yok.
Evet çıkıyor. 24 pin kablosu ve cpu kablosu.

Teşekkürler tekrardan. 500W olani yaklasik bir 600 lira daha ucuz ama ssdece 500W 80+ falan yok o 80+nin bir onemi var mi ya da nedir genel olarak.
Alacağın modelin linkini atar mısın? İç bileşen kalitesi olarak değişiyor. 80+ sertifikasının bir önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…