Yigoo Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Merhaba, yakın zamanda yeni bir sistem topladım stok soğutuculu almıştım ama yeterli gelmemeye başladı. Öneri sunabilir misiniz? Teşekkürler. Bütçem 1700TL. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
Merhaba, yakın zamanda yeni bir sistem topladım stok soğutuculu almıştım ama yeterli gelmemeye başladı. Öneri sunabilir misiniz? Teşekkürler. Bütçem 1700TL.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.494 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 7 Aralık 2024 #3 Yigoo dedi: Merhaba, yakın zamanda yeni bir sistem topladım stok soğutuculu almıştım ama yeterli gelmemeye başladı. Öneri sunabilir misiniz? Teşekkürler. Bütçem 1700TL. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizi birazcik aşıyor ama, o kadar memnunum ki kesinlikle bunu almalısınız. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Yigoo dedi: Merhaba, yakın zamanda yeni bir sistem topladım stok soğutuculu almıştım ama yeterli gelmemeye başladı. Öneri sunabilir misiniz? Teşekkürler. Bütçem 1700TL. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizi birazcik aşıyor ama, o kadar memnunum ki kesinlikle bunu almalısınız. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Yigoo Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 mefosane dedi: Hocam bütçenizi birazcik aşıyor ama, o kadar memnunum ki kesinlikle bunu almalısınız. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakarım PeluşPenguen dedi: Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
mefosane dedi: Hocam bütçenizi birazcik aşıyor ama, o kadar memnunum ki kesinlikle bunu almalısınız. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakarım PeluşPenguen dedi: Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #5 Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 3600x'im için sanırsam 1500 TL veya belki daha düşük bir fiyata almıştım ve bu fiyata sade ve işe yarayan bir şey için idealdi. Stokları bitmiş belki tekrardan gelebilir ek olarak fikir olsun diye attım. 2. ellerde belki daha uyguna da bulunabilir, metal parçası ve 2 adet fandan oluştuğu için 0 almanın elzem olduğu bir parça değil.
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 3600x'im için sanırsam 1500 TL veya belki daha düşük bir fiyata almıştım ve bu fiyata sade ve işe yarayan bir şey için idealdi. Stokları bitmiş belki tekrardan gelebilir ek olarak fikir olsun diye attım. 2. ellerde belki daha uyguna da bulunabilir, metal parçası ve 2 adet fandan oluştuğu için 0 almanın elzem olduğu bir parça değil.
Yigoo Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #6 Fikop dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 3600x'im için sanırsam 1500 TL veya belki daha düşük bir fiyata almıştım ve bu fiyata sade ve işe yarayan bir şey için idealdi. Stokları bitmiş belki tekrardan gelebilir ek olarak fikir olsun diye attım. 2. ellerde belki daha uyguna da bulunabilir, metal parçası ve 2 adet fandan oluştuğu için 0 almanın elzem olduğu bir parça değil. Genişletmek için tıkla... teşekkürler değerlendiririm
Fikop dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 3600x'im için sanırsam 1500 TL veya belki daha düşük bir fiyata almıştım ve bu fiyata sade ve işe yarayan bir şey için idealdi. Stokları bitmiş belki tekrardan gelebilir ek olarak fikir olsun diye attım. 2. ellerde belki daha uyguna da bulunabilir, metal parçası ve 2 adet fandan oluştuğu için 0 almanın elzem olduğu bir parça değil. Genişletmek için tıkla... teşekkürler değerlendiririm
candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #7 Fikop dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 3600x'im için sanırsam 1500 TL veya belki daha düşük bir fiyata almıştım ve bu fiyata sade ve işe yarayan bir şey için idealdi. Stokları bitmiş belki tekrardan gelebilir ek olarak fikir olsun diye attım. 2. ellerde belki daha uyguna da bulunabilir, metal parçası ve 2 adet fandan oluştuğu için 0 almanın elzem olduğu bir parça değil. Genişletmek için tıkla... Stokta değil. Bu alınabilir onun yerine: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Veya: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Gaming Gen'den soğutucu alma sebebi Termal Macun dahil ediyorlar.
Fikop dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 3600x'im için sanırsam 1500 TL veya belki daha düşük bir fiyata almıştım ve bu fiyata sade ve işe yarayan bir şey için idealdi. Stokları bitmiş belki tekrardan gelebilir ek olarak fikir olsun diye attım. 2. ellerde belki daha uyguna da bulunabilir, metal parçası ve 2 adet fandan oluştuğu için 0 almanın elzem olduğu bir parça değil. Genişletmek için tıkla... Stokta değil. Bu alınabilir onun yerine: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Veya: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Gaming Gen'den soğutucu alma sebebi Termal Macun dahil ediyorlar.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #8 candy388r dedi: Stokta değil. Bu alınabilir onun yerine: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Veya: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Gaming Gen'den soğutucu alma sebebi Termal Macun dahil ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Stokta olmadığını belirtmiştim...
candy388r dedi: Stokta değil. Bu alınabilir onun yerine: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Veya: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Gaming Gen'den soğutucu alma sebebi Termal Macun dahil ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Stokta olmadığını belirtmiştim...
Yigoo Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #9 candy388r dedi: Stokta değil. Bu alınabilir onun yerine: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Veya: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Gaming Gen'den soğutucu alma sebebi Termal Macun dahil ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerr
candy388r dedi: Stokta değil. Bu alınabilir onun yerine: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Veya: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Gaming Gen'den soğutucu alma sebebi Termal Macun dahil ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerr
candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #10 Fikop dedi: Stokta olmadığını belirtmiştim... Genişletmek için tıkla... Pardon hocam okumamışım, büyük ihtimal gelirse zaten aynı fiyat olur ama attığım beyaz soğutucu ile.
Fikop dedi: Stokta olmadığını belirtmiştim... Genişletmek için tıkla... Pardon hocam okumamışım, büyük ihtimal gelirse zaten aynı fiyat olur ama attığım beyaz soğutucu ile.