Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #11 Çok farkları yok, istediğini al.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 30 Mart 2023 #12 Feyyaz1903BJK dedi: K, H, a bunların çok farki var mi, yukaridaki arkadaşın attiklari nasıl? Genişletmek için tıkla... 4 RAM slotu ve VRAM soğutması olduğundan B450M-A daha iyi olur. BIOS güncellemesi yapman gerek biliyorsun değil mi?
Feyyaz1903BJK dedi: K, H, a bunların çok farki var mi, yukaridaki arkadaşın attiklari nasıl? Genişletmek için tıkla... 4 RAM slotu ve VRAM soğutması olduğundan B450M-A daha iyi olur. BIOS güncellemesi yapman gerek biliyorsun değil mi?
F Feyyaz1903BJK Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #13 Lory7 dedi: 4 RAM slotu ve VRAM soğutması olduğundan B450M-A daha iyi olur. BIOS güncellemesi yapman gerek biliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet guncelleme yapmam gerektiğini biliyorum.Senin attığın B450m-K'da sorun yaşar mıyım?Bios güncellemesi konusunda veya başka bir sey yoksa illa A'yi mi almalıyım usta?
Lory7 dedi: 4 RAM slotu ve VRAM soğutması olduğundan B450M-A daha iyi olur. BIOS güncellemesi yapman gerek biliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet guncelleme yapmam gerektiğini biliyorum.Senin attığın B450m-K'da sorun yaşar mıyım?Bios güncellemesi konusunda veya başka bir sey yoksa illa A'yi mi almalıyım usta?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Mart 2023 #14 Şart değil, arkadaş daha iyi olduğu için önermiş. Bütçene uygun olanı al, yeterli gelir normal kullanım için.
Şart değil, arkadaş daha iyi olduğu için önermiş. Bütçene uygun olanı al, yeterli gelir normal kullanım için.
F Feyyaz1903BJK Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #15 Jira dedi: Şart değil, arkadaş daha iyi olduğu için önermiş. Bütçene uygun olanı al, yeterli gelir normal kullanım için. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam cok sağ olun
Jira dedi: Şart değil, arkadaş daha iyi olduğu için önermiş. Bütçene uygun olanı al, yeterli gelir normal kullanım için. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam cok sağ olun